Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@taljenka
mě už je to právě spíš na obtíž..
a děsím se velkého mimi ![]()
@Lzucis to záleží co je pro tebe velké mimi já měla všechny tři 4kilový
Také jsem přenášela, ale 2 dny po termínu jsem šla na vyvolání, páč jsem měla už bolesti a vyšší tlak, hamiltonův hmat mi moc nepomohl, já bych všechny tři děti nosila snad rok ![]()
První 3800, druhé 3050g a teď v pondělí odhad byl 3700g což stačí ![]()
@Nelly 66 jo jo můj případ kdyby mi nevyvolávaly tak bych možná ještě nosila toho prvního ![]()
@anickadomnik píše:
@Nelly 66 jo jo můj případ kdyby mi nevyvolávaly tak bych možná ještě nosila toho prvního
já přenášela právě všechny tři, první vpohodě po 41 tt, další dvě už byli 4 kiláčci a nějak se do mě nevešli, takže už měli špatné ozvy a museli ven
![]()
@Nelly 66 píše:
já přenášela právě všechny tři, první vpohodě po 41 tt, další dvě už byli 4 kiláčci a nějak se do mě nevešli, takže už měli špatné ozvy a museli ven![]()
já taky všechny tři 1. byl 41+2 druhá 42+0 u třetího se nade mnou smilovali už 40+5
![]()
Tak já čekám čtvrté a nehodlám přenášet ani den
. První ve 40+5, 4200g, druhy vyvolavany na poslední chvíli, stejně s komplikacemi ve 41+5, 4200g a třetí částečně rozumny on, částečně doktorka 39+0, 4400g. Já chci už rodit třeba dnes! ![]()
@Lzucis Přenášela jsem všechny tři děti. U posledního mi na kontrole v nemocnici doktorka udělala Hamiltonův hmat a já frčela rovnou na sál rodit
Malej byl venku za 1 hod. a 33 min. Jinak rychlé porody jsem měla pokaždé. První i druhý za 3 hod.,poslední byl tedy nejrychlejší ![]()