Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky dne 2.12 jsem byla u zubarky stim ze vytrhneme jen zub č. 7 v pravo dole. Byl tam pan primař. Pristup ok. Pan doktor me umrtvil vytrhl moudrák zub č.8 a stoličku č.7 v pravo dole na zakroku jsem byla v 8:30. Zub moudrosti vytrhnul bez problemu ale stolicku c. 7 musel brat pačidlem. Od 1.12. Jsem nejedla. Dira v dasni jak dira v mordoru no každopadne jist se neda uvidime zitra jestli uz aspon polivku. Zatim mam mleko s ovocem rozmlete.
jak dlouho to boli ma nekdo podobnou zkusenost? Popripade tekute recepty ![]()
Příspěvek upraven 03.12.21 v 09:05
A co po nas chces?
S cim ti muzeme pomoci? Protoze to jsem se nejak nedocetla. ![]()
@Capricorn61 no jestli ma nekdo podobnou zkušenost jak dlouho to bude bolet a popripade nejake tekute recepty
![]()
@Nicola22 píše:
@Capricorn61 no jestli ma nekdo podobnou zkušenost jak dlouho to bude bolet a popripade nejake tekute recepty![]()
Jak dlouho to bude bolet nevim. Kazdopadne muzes zkusit udelal vyvar z hermanku a tim to desinfikovat a klidnit. Nic tim nezkazis, je to prirodni a je to takova desinfekce.
A z hlediska vyzivy si kup nutridrinky. Kolegyne mela problem se zuby (zanety po trhani zubu kvuli proteze) a prave pila asi 14 dni jen ty nutridrinky, ktere te nasyti a trosku nahradi bezne jidlo. Koupis je v lekarne. Vic ti neporadim.
Kazdopadne drz se ![]()
@Capricorn61 dekuji
dnes zkusim vyvar
volala jsem doktorce a pry mam pocitat z bolesti min mesic ![]()
@Nicola22 Prosim te ted me s rezervou, protoze nejsem doktor. Ale na noc bych si brala brufen. Popr. pres den, a mohla ses dotorky zeptat, zda si muzes brat ty prasky popr. jak, aby casem vic neuskodily. A proc pisu na noc? Od zubare mam potvrzene, ze zuby, dasna atd vic boli, kdyz lezis.
@Capricorn61 rikala nimesil 2× denne beru jeden rano druhy na noc ![]()
@Nicola22 Nevim, jak moc to mas otevrene, atd. Ale na beznou bolest zubu a dasni (a ze to resim furt) mi pomaha domaci slivovica, ta to opravdu vydesinfikuje a umrtvi (i kdyz to prve stipe), popr. alternativa je listerine, ale ten original klasicky, ne ty ochucene. Tak aspon na chvili mam klid.