Tři děti a práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.4.15 11:32

@krtek7489 delam na zkraceny uvazek, protoze nam to takhke vyhovuje, chci byt i s detmi.Kdyz je ta moznost, tak proc nevyuzit.

• Citovat
  • Upravit
5826
7.4.15 18:07
@Anonymní píše:
@krtek7489 delam na zkraceny uvazek, protoze nam to takhke vyhovuje, chci byt i s detmi.Kdyz je ta moznost, tak proc nevyuzit.

Píšeš, že řešíte finance, tak s takhle velkými dĕtmi se dá úplně v pohodĕ dĕlat na plný úvazek a dĕtí si užiješ až až ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
10.6.19 12:18

Kdo mate tri deti kratce po sobe, v jakem veku nejmladsiho jste nastoupily do prace a jak se vam darilo vse skloubit? Me se nejmladsi nedostal do skolky a nevim jestli to hrotit soukromou… nejstarsi pujde v zari do skoly…jsem doma pres sest let, bojim se, ze se nechytnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
10.6.19 12:43

@silona Pokud máš možnost, zůstaň ještě rok doma. I k vůli prvnakovi.
Osobně nechápu, že si někdo nedokáže rozložit rodicak tak, aby to rodině vyhovovalo a potom řeší, co a jak s dětmi.
Bojíš se, že se nikde nechytnes :nevim: Šest let je dlouhá doba na to, aby si žena mohla případně nějak doplnit kvalifikaci.
Sama přece víš, jak moc potřebujete nebo ne Tvůj plat a jaké máš možnosti, v rodině i co se týče uplatnění. A jestli bys převážnou část příjmu dala za tu soukromou školku.
To, že někdo jiný má jiné možnosti, podmínky a preference, Ti moc nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15768
10.6.19 12:44

Taky máme tři děti. Problémy byly, jsou a budou. Navíc když je někdo nezodpovědný a problémy si přidělává sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
10.6.19 13:02

@Jana206 ona nepise, že si špatně rozložila rodicak ne? :think: ale, že dítě nevzali do školky. To by člověk musel mít věšteckou kouli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
10.6.19 13:04

@Zumpa Tomu moc nerozumim, kdo si pridelava problemy? Kdyz mas zkusenost, muzes odpovedet na me dotazy prosim? Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
10.6.19 13:09

@Jana206 Se skolkou jsem pocitala, na ni mela navazany i kurz. Dva kurzy jsem uz delala. Ale kdyz nepujdu do prace, znalosti se zase ztrati:-( Financne nestradame, ale ja uz jsem nervozni ze sveho budouciho uplatneni. Vim ze si ten dalsi rok doma uz „neuziju“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.19 13:15
@Jana206 píše:
@silona Pokud máš možnost, zůstaň ještě rok doma. I k vůli prvnakovi.
Osobně nechápu, že si někdo nedokáže rozložit rodicak tak, aby to rodině vyhovovalo a potom řeší, co a jak s dětmi.
Bojíš se, že se nikde nechytnes :nevim: Šest let je dlouhá doba na to, aby si žena mohla případně nějak doplnit kvalifikaci.
Sama přece víš, jak moc potřebujete nebo ne Tvůj plat a jaké máš možnosti, v rodině i co se týče uplatnění. A jestli bys převážnou část příjmu dala za tu soukromou školku.
To, že někdo jiný má jiné možnosti, podmínky a preference, Ti moc nepomůže.

Mam taky tri deti a rodicak mam rozlozeny na zhruba ty 3 roky. Predstav si, ze kdybych nemela nejmladsi dite (tj. netrapi me zatim skolka), nevim, co bych s ditetem delala, protoze uz druhy rok se nedostal do skolky (mame tu losovaci system) a to mu ted v zari budou 4. Takze s jednim ditetem doma 5 let? No nevim. :think: Ano, kdyby mi to horelo, mam i jine moznosti jako firemni skolka, ale logisticky by to byla sakra fuska se trema detma, kazde jinde, ale neodsuzovala bych nekoho, ze si neumi rozlozit rodicak, kdyz nevim, co je za tim. :think:
Jinak ja jsem si na materske a rodicovske dodelala vysokou, ale ne kazdy tu moznost ma, bylo to narocne. :oops:
Doufam, ze se vratim na stejne misto a kdyztak budu hledat neco jineho. Drzim vsem pesti!
Anonym info o vzdelani nechci mit spojeno s nickem, diky. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6021
10.6.19 17:05
@silona píše:
Kdo mate tri deti kratce po sobe, v jakem veku nejmladsiho jste nastoupily do prace a jak se vam darilo vse skloubit? Me se nejmladsi nedostal do skolky a nevim jestli to hrotit soukromou… nejstarsi pujde v zari do skoly…jsem doma pres sest let, bojim se, ze se nechytnu.

Mam deti 1,5 pak 3, a pak 3 roky od sebe. Do prace jsem sla, kdyz nejmladsimu jeste nebyly 3, davala jsem do soukrome skolky. Dalsi deti byly predskolak, 3. a 5. trida. Prace na plny uvazek hned od zacatku. Padala jsem na hubu, ale slo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat