Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já tak vyrostla..bohužel. Dva mladší sourozenci v pidi pokojíku, já nad stolem a brácha palandu nad ségrou. Rodiče rozkládací gauč. Byla to hrůza, nesnášela jsem to, nulové soukromí, žádný osobní prostor, klid na učení, nic ![]()
@mayecka osobně si myslím, že když jsou děti malé (tedy než jsou do školy), tak jsou rády pohromadě s rodiči. Klidně v jednom pokoji a jedné posteli.
My měli RD a děti se nám stejně postupně nastěhovaly do ložnice. Spaly tam s námi všechny 3. Miminko u nás a každé z dětí na jedné straně.
Teď v tom problém nevidím. Ale časem budou chtít školní děti více soukromí. Třeba se vám pak povede pořídit větší bydlení ![]()
@ntkv píše:
Ono taky záleží jak to 2+1 je velké.. bydlim v 2+1 co má 38m.. neumím si tu představit ani druhé dítě:)
A to jsem měla pokoj s bráchou a palandu, abychom se tam otočili:)
ty kráso, jsem myslela, že s touhle výměrou je to max garsonka
my máme 65 m2 ![]()
Jo my žijeme ve 2+1 sice předělanej na 3+1, ale opět budeme dělat 2+1
děcka maji svuj pokoj a my s manželem obyvak s ložnicí
mame celkem velkou kuchyň a chodbu a celkem se to dá, ale do budoucna nevím až z děcek budou dospěláci
pořád uvažujeme o větším, ale na druhou stranu se tady budeme míjet a schazet všichni snad jen v zimě a nebo večer, tak na druhou stranu
nevím zda tady nezestarneme ![]()
Bydleli jsme ve 2+1 tři děti a rodiče, spali jsme všichni v ložnici, která je dost velká (palanda+postel+manželská). Vlastni pokoj jsem měla od 20 let. Nijak mi to nevadilo, naopak pak bylo divne, že můžu celý den nikoho nepotkat.
@MayaPis Jak jste to zvládli, bydleli jste / bydlíte se třemi ve 2+1? Jak to šlo? ![]()