Tříbodový pás v kočárku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
19.1.16 19:06
@j.a.n.i1 píše:
@Evulina Řekla bych, že jsou děti, které se dostanou i z pětibodových… ale já třeba nechávala děti ve stojícím kočáru spát bez nich a nikdy nevypadly.

No právě, ona prvorozená se dokázala tak kroutit, že se málem vysvlékla i z pětiboďáků. Na druhou stranu je fakt, že mi též připadá, že jsou ty děti v pětibodových pásech přikurtované jak na pryčnu, bez hnutí..na druhou stranu jsou samozřejmě bezpečnější, než tříbodové.
Ach jo, asi budu muset pořídit ty kšíry. Kšíry mě odrazují tím, že vedou i na zádíčkách dítěte, tak jestli ho při ležení nebudou tlačit, kór třeba v létě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
19.1.16 19:10
@zuzu224 píše:
@j.a.n.i1
No myslim, ze kdyz da tribodak a ksiry tak to bude v pohode. Pokud bude mit dite na ocich tak bych se toho nebala. A do kocarku na spanibez dozoru davam chuvicku, takze vim, ze je vzhuru jakmile si sedne.
Navic uz ten kocar ma, tak bych neporizovala novej jen aby zjistila, ze v petibodaku ji stejne nebude :mrgreen:

Dík moc za typ, napadá mě chůvička s kamerou. My bydlíme v 1. patře a první dítko mi spalo vždy pod okny na zahradě, též s chůvičkou, ale bez kamery.
Samozřejmě jsem co chvilku na dcerku z okna koukla, ale on někdy v tomhle případě stačí moment a dítě se nějak blbě naštorcuje, nehledě na to, že než doběhnu dolů na zahradu, může být z kočárku venku..No, i když vlastně v tom mě ani chůvičku s kamerou vlastně nezachrání že :think:
Druhé dítko taky chci nechat spávat takto na zahradě, ale máme teď právě jiný kočárek, s těmi pětibodovými pásy jsem se přeci jen tolik nebála..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67630
19.1.16 19:44

@Evulina
No nas mladej spi v kocare jen v chodbe nebo v loznici. Pres poledne se mu tam lip usina jak v posteli. Ale mam zavreny dvere abych ho nerusila a chuvicka je na max. citlivost, takze jakmile se zacne vrtet, tak vim, ze se budi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
19.1.16 22:29
@zuzu224 píše:
@Evulina
No nas mladej spi v kocare jen v chodbe nebo v loznici. Pres poledne se mu tam lip usina jak v posteli. Ale mam zavreny dvere abych ho nerusila a chuvicka je na max. citlivost, takze jakmile se zacne vrtet, tak vim, ze se budi. :)

Nám se osvědčil ten spánek na vzduchu hlavně na posílení imunity..
Manžel mi říkal teď večer, že zatím bude stejně mimčo v hluboké korbě, kde se nepásuje a až se začne hýbat a bude v tom sporťáku, kde jsou ty tříbodové pásy, tak prý něco vymyslí, aby z nich udělal pětibodové. No, já mu v tomhle věřím, je šikovný, tak uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí