Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@j.a.n.i1 píše:
@Evulina Řekla bych, že jsou děti, které se dostanou i z pětibodových… ale já třeba nechávala děti ve stojícím kočáru spát bez nich a nikdy nevypadly.
No právě, ona prvorozená se dokázala tak kroutit, že se málem vysvlékla i z pětiboďáků. Na druhou stranu je fakt, že mi též připadá, že jsou ty děti v pětibodových pásech přikurtované jak na pryčnu, bez hnutí..na druhou stranu jsou samozřejmě bezpečnější, než tříbodové.
Ach jo, asi budu muset pořídit ty kšíry. Kšíry mě odrazují tím, že vedou i na zádíčkách dítěte, tak jestli ho při ležení nebudou tlačit, kór třeba v létě. ![]()
@zuzu224 píše:
@j.a.n.i1
No myslim, ze kdyz da tribodak a ksiry tak to bude v pohode. Pokud bude mit dite na ocich tak bych se toho nebala. A do kocarku na spanibez dozoru davam chuvicku, takze vim, ze je vzhuru jakmile si sedne.
Navic uz ten kocar ma, tak bych neporizovala novej jen aby zjistila, ze v petibodaku ji stejne nebude
Dík moc za typ, napadá mě chůvička s kamerou. My bydlíme v 1. patře a první dítko mi spalo vždy pod okny na zahradě, též s chůvičkou, ale bez kamery.
Samozřejmě jsem co chvilku na dcerku z okna koukla, ale on někdy v tomhle případě stačí moment a dítě se nějak blbě naštorcuje, nehledě na to, že než doběhnu dolů na zahradu, může být z kočárku venku..No, i když vlastně v tom mě ani chůvičku s kamerou vlastně nezachrání že ![]()
Druhé dítko taky chci nechat spávat takto na zahradě, ale máme teď právě jiný kočárek, s těmi pětibodovými pásy jsem se přeci jen tolik nebála..
@Evulina
No nas mladej spi v kocare jen v chodbe nebo v loznici. Pres poledne se mu tam lip usina jak v posteli. Ale mam zavreny dvere abych ho nerusila a chuvicka je na max. citlivost, takze jakmile se zacne vrtet, tak vim, ze se budi. ![]()
@zuzu224 píše:
@Evulina
No nas mladej spi v kocare jen v chodbe nebo v loznici. Pres poledne se mu tam lip usina jak v posteli. Ale mam zavreny dvere abych ho nerusila a chuvicka je na max. citlivost, takze jakmile se zacne vrtet, tak vim, ze se budi.
Nám se osvědčil ten spánek na vzduchu hlavně na posílení imunity..
Manžel mi říkal teď večer, že zatím bude stejně mimčo v hluboké korbě, kde se nepásuje a až se začne hýbat a bude v tom sporťáku, kde jsou ty tříbodové pásy, tak prý něco vymyslí, aby z nich udělal pětibodové. No, já mu v tomhle věřím, je šikovný, tak uvidíme ![]()