Trichomoniáza- zoufalství

Anonymní
13.1.23 20:27

Trichomoniáza- zoufalství

Dobrý večer prosím dnes mi volal můj gynekolog s výsledky cytoskopie. Byly mi předepsané antibiotika a vkládací tablety do pochvy.Mam jen jednu otázku prosím? vůbec tomu nerozumí :( :( kde se takova nemoc bere a jak dlouho trvá nákaza? Četla jsem na internetu vše možné a jsem s toho všeho vyrizena :,( nevím co mám dělat. Mám přítele rok a půl, nepodvedla jsem ho ani jednou. Nemám nikoho jinýho. Je mi příšerně :,( zoufale, zničené

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
386
13.1.23 20:36

No je to pohlavně přenosná choroba. Máš ji od přítele, pokud je tvůj jediný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
13.1.23 21:45

Ocividne te tvuj pritel podvádí.

• Citovat
  • Upravit
5379
13.1.23 23:29

Ale houby, přenést se může třeba z vlhkého ručníků nebo zachodoveho prkénka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
13.1.23 23:31
@Takco píše:

jo a ještě z prkýnka na krájení

a nyní popravdě, bohužel ne, nemůže, je to sexuálně přenosná nemoc, trichomonády mimo genitální trakt hynou velice rychle / na vzduchu / a jsou hned kaput

takže bohužel přítel není až tak dobrý kámoš a podváděl

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1363
13.1.23 23:43

@Takco to by si ten ručník musela strčit bůhví kam :mrgreen:..myslím si taky že přítel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
14.1.23 00:13

Nebo mohl byt už přítel nakažený, když jste se poznali a přenesl to na tebe, jen se to projevilo až teď. Tyto nemoci se dlouho schovavaji za “obyčejné výtoky nebo kvasinky”. Hned bych ho neodsuzovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
14.1.23 07:32
@Temik píše:
Nebo mohl byt už přítel nakažený, když jste se poznali a přenesl to na tebe, jen se to projevilo až teď. Tyto nemoci se dlouho schovavaji za “obyčejné výtoky nebo kvasinky”. Hned bych ho neodsuzovala :think:

To by musela mit neustale problemy rok a pul.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.23 09:41

Taky jsem to kdysi měla, po pár měsících sexuálního života s mým prvním… jak ten se kroutil, že on nikde nic nedělal, jak mě miluje, že on by nikdy…bla bla bla. Jenže jako mladá, naivní a duvěřivá jsem chtěla věřit teorii, že buď už to měl (a projevilo se to až teď :roll: ) a nebo, jak mi tvrdil, to měl z ručníku, který tuhle použil jeho promiskuitní bratr.
Kecy. Po rozchodu se ukázalo, že to byl nechutný obšourník, a vcelku vesele mi oznámil, že jsem ji fakt měla od něj a ten od nějaký holky :zed:

Jen teda je potřeba, aby se léčil i chlap, případně ostatní sexuální partneři. Jinak se to bude stále dokolečka předávat.

Prosím o zachování anonymu, pro mě je to docela intimní téma.

• Citovat
  • Upravit
42203
14.1.23 15:39
@Takco píše:

Jak to přeneseš při standardním použití WC prkénka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.23 14:23

Dost závažnej problém, rozhodně nepodcenuj příznaky. Já dříve zkusila od Gynelly Intimate foam a jako záložní plán jsem chtěla zajít na gyndu, ale naštěstí to pomohlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2261
14.2.23 14:58

Hlavně se přeléčte oba současně. Občas na to lékaři nedbají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí