Zapíchnuté těleso v krku?

Anonymní
13.1.23 14:31

Zapíchnuté těleso v krku- jak poznám?

Prosím vás, včera jsem jedla u babičky buchtu s kousky mandlí. Když jsem dojedla začalo mě skrabat na jedné straně v krku vlevo. Babi už je starší a já mám strach, jestli ji do těsta něco nespadlo a já to nepolkla a nemám to teď zapichle v krku. Od toho včerejška mě tam občas porad skrabe, není to při každém polknuti, ale někdy je to víc někdy min. Nedusila jsem se ani nekaslala nic. Jen ten krk. Myslíte, ze kdybych tam měla něco zapichnute, ze by se to projevovalo jen tím jednostranným skrabanim? Nebo to s tím nikak nesouvisí a je to jen shoda náhod. Co byste dělali?

Příspěvek upraven 13.01.23 v 14:52

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LP4
1356
13.1.23 14:35

Mohla té ta mandle škrábnout při polknutí.. jedině ORL pokud si nebudeš jista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
13.1.23 16:53

Koukněte na mandle, jestli tam nemáte takovou tu bílou kuličku, co mandle sem tam vypudí po virozach. U toho polknete a sledujte, co ta bolavá strana dela. Ona jak je ta bílá kulička na povrchu, tak může jakoby se vracet zpět do mandle a dělá to právě ty jednostranně sem tam bolesti, škrábe to… Zrovna jídlo jí mohlo uvolnit ven tím, jak se sousto buchty opřelo o mandlí. Na ORL bych s tím vůbec nejela, by na vás koukali jak na tele. Když už, tak obvodní doktor.

Edit mandlový kámen se te kulicce rika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10630
13.1.23 17:26

Když jsem si přečetla nadpis příspěvku, tak jsem hned přemýšlela o jaké těleso by se asi mohlo jednat. Lžička, zubní kartáček, něco většího třeba. A je to kousek buchty. Nezlehčuji situaci, ale asi se opravdu jedná o mandlový /žlučovÿ/ kámen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí