Třídy v Leo Expres

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3699
14.3.23 17:29

Třídy v Leo Expres

Ahoj, přiznávám, že jsem vesničan :lol: :lol: :lol: :lol: a trochu tápu ve vlakové dopravě. Konkrétně třídy Leo Expres. Třeba mi to někdo vysvětlíte, protože co jsem se dočetla, tak prostě tak úplně nefunguje.
Mají třídy na cestování. Třída Economy, jedu do Prahy, automaticky jsem 2× dostala malou balenou malou vodu. (Cestuji déle než 50 minut- konkrétně hodinu). Dnes ale ne a vedle mě se paní ptala, zda jí může dostat, ale slečna z obsluhy řekla, že si jí musí objednat přes aplikaci. Ale na palubním lístku je, že v Economy třídě vodu dostanete.
Dnes ráno jsem jela v třídě Economy plus, kde je v palubním lístku napsáno, že dostanete nápoj a malé menu. Vodu jsem dostala, menu jsem si musela zaplatit. Jako fakt mi nejde o těch 40 Kč, ale ptala jsem se stevardky a ta mi řekla, že to je jen v některých soupravách. Když jsem se jí ptala jak se to pozná, úplně mi to vysvětlit nedokázala. V palubním lístku je to prostě napsané, žádné podmínky další jsem se tam nedočetla. Víte prosím někdo, jak to vlastně funguje??
Doufám, že tady někoho nepohorším :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10236
14.3.23 17:58

Ahoj, koukám na jejich web a ve třídě Economy vodu neuvádějí. Nápoj a občerstvení v ceně uvádějí až u Economy plus a výš.
Nejlépe, když se i s číslem jízdenky dotážeš na jejich zákaznickém servisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16152
15.3.23 00:01

Občas LE jezdíme, tou Economy nejlevnější třídou a vodu vždy dostaneme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.3.23 00:56

Jak kde podle konkurence, s ČD když sem jel z Prahy do Hradce králové tak nic, do Pardubic po koridoru kde je konkurence soukromníků byla ve stejné třídě a tedy i ceně jízdenky voda a noviny. Ale už je to několik let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák