Nedoslýchavost u 3letého, pořád se ptá "cože"

3157
18.12.14 20:44

Tříleťák - neslyší? Pořád se ptá "cože"

Můj čerstvý tříleťák mi poslední dobou neustále na vše říká „cožeee“. Už na to začínám být šíleně alergická :roll: Už mě i napadlo, jestli slyší, ale když zašeptám manželovi že mám v tašce bagr, tak to slyší bez problému :roll: Potom ale cokoliv řeknu přímo jemu tak ještě než to dořeknu tak „cožeee“. Mám chuť narvat hlavou do zdi už. Mám pocit jak kdybych se bavila s puberťákem a ne s tříletým. Kámoška dnes když to viděla tak mi řekla, že by s ním šla pro jistotu k doktorovi. Já ale nevím, podle mě slyší fakt dobře. Měli jste taky takové nějaké období? (Já jo, ale bylo mi prý 15).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101920
18.12.14 20:46

@marmelada78 Buď nevnímá nebo tě má na háku - že by první období vzdoru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs

@marmelada78 Ha, jako moje ctyrleta a jeste mi rekne „mami, musis mluvit lepe“. Jednou jsem ji odchytla a nakreslila na jeji koleno ucho. „Poslouchas snad kolenem?“ Od te doby mi to nerika, tak nevim. Podle me neco jako uznani sve osobnosti. Ze dokaze „manipulovat“ s okolim prostou otazkou…

Příspěvek upraven 18.12.14 v 20:49

• Citovat
  • Upravit
6578

@marmelada78 Přesně jako u nás! :lol: Jsem ráda, že jste na tom podobně, taky už jsem si říkala, jestli špatně neslyší, ale co slyšet chce, to slyší dobře. A taky mu byly nedávno 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@marmelada78 jj, na každý příkaz cože.. je to na vraždu :pocitac: nebo teď - já neslyšim - to když mi řekne ten můj puboš, tak bych ho nejradši narvala do babyboxu :zed: předpokládám, že malý zjistil, že Tě to rozčiluje a baví ho to.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
18.12.14 20:47

Moje pětiletá má toto období už rok :zed: Slyší velmi dobře, stačí něčím zašustit :lol: a přiběhne. Takto reaguje na jakoukoliv informaci vyslovenou, ale pro její uši nelibou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
18.12.14 20:48

Nase 3,5 leta zase porad rika „co rikas?“ prip. „co rika?“ A nebo vubec nereaguje. Taky si myslim, ze slysi dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.12.14 20:49

Jo, mám úplně to samé a už jsem taky přemýšlela, jestli to dělá schválně nebo fakt neslyší. Myslím, že spíš to první, protože na 3-leté při zkoušce sluchu slyšel úplně všechno. :mrgreen: Takže ano, můj 3,5 letý syn se x-krát za sebou ptá otázkou „cože?“ a nedá pokoj, dokud to řádně nezahulákám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
18.12.14 20:50

@midlajs Super, manipuluje se mnou vším možným, tak teď ještě touto formou, tak to je bomba :zed:

@j.a.n.i1 První období vzdoru to určitě nebude, to začalo v 15 měsích a neustále se to zhoršuje. Když jsem jednou četla, že by některé ženy chtěly rodit „tříleté“ děti, protože s nima už je rozumná řeč, tak jsem se docela začala těšit. Vzdor v našem případě ale teda graduje zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
18.12.14 20:50

U nas taky…porad „cozee?“ a po zopakovani toho, co jsem rikala nasleduje „prooooc?“ :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
18.12.14 20:52

@marmelada78 Bohuzel my matky musime byt stale o par kroku vepredu nes nase ditka. Je to ale ponekud vycerpavajici, ze…

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
18.12.14 20:52

@marmelada78 syn měl vpáčené bubínky a špatně slyšel, někdy kolem 6ho roku šel na operaci (dali mu do uší takové trubičky ) a pak se vše srovnalo do normálu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3204
18.12.14 20:53

U nas to samy od tři let…teď je mu pět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
18.12.14 20:53

@marmelada78 me to dela skoro sestilety a uz z toho rostu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
18.12.14 20:58

Ty já to občas dělám taky, ale z důvodu, že si dávám čas na promyšlení odpovědi :D

Neletěli jste v poslední době letadlem??? :think:

Moje malá to taky měla, furt „Cooooo???“ a měla vodu ve středouší, nejspíš z toho létání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí