Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, já mám to obrovské štěstí, že jsem u všech svých dětí zažila tu nehynoucí zamilovanost a lásku hned, co jsem je poprvé spatřila. Musí to pro vás být dost těžké.
Zakladatelko, vydrž, bude to dobré!!! Každý to má jinak a nesmíš se cítit provinile, že máš teď pocit, že je to dítě vetřelec a kdesi cosi. Jen je potřeba si ohlídat, jestli to už nepřesahuje určitou mez, mohlo by se jednat o laktační psychozu a tu je potřeba řešit včas.
@Amys píše:
Holky, já mám to obrovské štěstí, že jsem u všech svých dětí zažila tu nehynoucí zamilovanost a lásku hned, co jsem je poprvé spatřila. Musí to pro vás být dost těžké.
Zakladatelko, vydrž, bude to dobré!!! Každý to má jinak a nesmíš se cítit provinile, že máš teď pocit, že je to dítě vetřelec a kdesi cosi. Jen je potřeba si ohlídat, jestli to už nepřesahuje určitou mez, mohlo by se jednat o laktační psychozu a tu je potřeba řešit včas.
Ja jsem presvedcena, ze to prijde. Treba az se zacne vedome usmivat atd. Nejlepsi je, ze chlap vubec nechape tyhle stavy. Porad rika: nechapu, z ceho mas nervy, co se s tebou deje? Ani to pochopit nemuzou.
@KackaDoup píše:
@MalVera![]()
http://cestyksobe.cz/…navena/12385
Precteno a uz zase brecim. ![]()
Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.