Tříletý syn mě kouše

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.12.25 11:31
@Anonymní píše: Více

Jo, rekne ze to bolelo, zasmeje se a nic🤦‍♀️mockrat slibil ze uz to delat nebude a stejne to udela. Nevim proste…ze si po prichodu domu ma zout boty a umyt ruce chape, pritom jde o blbost, ale tohle ne

• Citovat
  • Upravit
25554
31.12.25 11:34

co jiná autorita??? děda, trenér, Santa, kdokoliv - komu věří a vzhlíží… nemůžete to takto prostě nechat… řekni mu, že to dělají jen zvířata!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9398
31.12.25 11:36

A jak reaguje manžel, když to udělá jemu? Nebo je u toho když to udělá tobě? Zareaguje na to nejak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
31.12.25 11:37

Kousnout taky, když to nepomůže, studenou sprchu. Přiměřená sebeobrana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.25 11:40

A ptala ses ho, jestli se mu to líbilo? My to opravdu probrali přes emoce. Včetně toho, ze nemá rád, když mu někdo dělá veci, co se mu nelíbí.
Jinak souhlasím s @Lucy75 taky u nás jednu dobu pomáhala autorita tatínka a to tak, že se mě zastával v různých situacích, ale u toho kousání to nezabíralo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.12.25 11:41
@Lucy75 píše: Více

Ano, to on i pekne sam vysvetli, ze to delaji jen zviratka kdyz je nekdo zlobi, lidi se nekousaji. Houby platne. Tata mu vynada kdyz ho kousne, zvysi hlas, zabavi hracku nebo co zrovna vi ze mu bude vadit…v zasade postupujeme stejne. Kdyz je u toho ze kousne me, tak totez. Myslim ze celkove jsem nejvetsi autorita ja, u jinych veci jen se mnou ma takove to ze se prisne podivam a uz vi…jen s timhle jsem v koncich. Uz jsem zvazovala i konzultaci s nejakym detskym psychologem…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.12.25 11:42
@PavelChytry píše: Více

Studenou sprchu už bych nikdy dítěti neudělala. Udělala jsem to jednou na radu starší generace a zadělala jsem si na problém.
Jen tak pro zajímavost, sprchu mi poradila mimo jiné i moje máma, která pak uznala, že to nepomohlo ani na mě.

• Citovat
  • Upravit
15133
31.12.25 11:43

To asi začni s tím psychologem řešit co nejdřív :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.25 11:44

Ano, nelibilo. Ale pro nej je to tal na urovni ze zmokl a byla mu zima. Co no.

Ale ted me napadlo, momentalne hrozne vzhlizi k jedne ucitelce ze skolky. Tam nic takoveho nedela, ale mozna bych ji mohls pozadsat at mi s tim pomuze. Probiraji tam ruzne veci jak se spravne chovat a co se nesmi, maji karticky s pravidly, o kterych mi mele i doma, tak jestli by to nezaradila :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.12.25 11:50

Manžel do syna nahustil ať se teda jde zakousnout do polštáře, když už musí kousat.
Pomohlo to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.12.25 11:52

To bych taky mohla zkusit :palec: dik za napad

• Citovat
  • Upravit
496
31.12.25 11:53

Je potřeba se nějak bránit, když si dítě dovolí mě kousnout. Sprcha mi přijde mírnější než facka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25554
31.12.25 11:54

ANO! super, najít kompenzaci pro ten vztek…

nechci tedy radit chudáka plyšáka na kousání, to je celkem hnusné :,(, ale ten polštář by mohl nabídnout první pomoc…
pracovala jsem spíše s dětmi 6+, ty už nekousaly, s takto malými by mělo být snazší si vymezit hranice.. za poradu s psychologem taky ok, nebo i umělka, kousání není úplně ojedinělý problém, tak tam jistě budou i zkušenosti…
já bych to netolerovala, fakt i za cenu velké facky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.25 12:06
@PavelChytry píše: Více

A pak budeš mít dítě, co bude z toho mít naprosto panickou hrůzu z vody.

@Lucy75 je super, že bys to netolerovala, ale někdy je to opravdu běh na dlouhou trať.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.12.25 12:06
@Lucy75 píše: Více

Mas pravdu, ono to bude o nevhodnem ventilovani vzteku zejmena. Od mala byl hodne vztekly, mel i afektivni zachvaty kdy byl fialovy, zapominal dychat a zvracel, to uz davno nedela, asi to ted jde ven takhle. Takze asi nejak nacvicit co delat kdyz se moc zlobi a nevi co s tim :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML