Trojhranné pastelky 16 kusů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
326
8.7.15 21:01

Za me maped i stabilo super a co se tyka toho poctu, verim, ze to bylo ze strany jen doporucujici pocet a netrvaji na tom aby bylo vylozene jen 16 pastelek :-). Ale na rodicaku v prvni tride nam bylo receno, ze nedoporucuji sady pastelek placnu po 30ks, protoze je tam spousta pastelek podobnych odstinu a male deticky pak maji problem urcit presne odstin, neb je tam 5ks od jedne barvy samozrejme myslim 5 odstinu. Proto chteji jen pocet kde se vyskytuji jen zakladni barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
8.7.15 21:09
@surikataXY píše:
je daný seznam, tak nakupuju podle seznamu, nevidim v tom problém.
já třeba netuším, že se do první třídy kupuje zásobník na číslice, na písmena apod. mám prvňáka poprvé, tak jsem za seznam pomůcek vděčná.spoustu dalších pomucek zakoupi škola za zvyhodnene ceny.

U nás je to podobně, ale mně na tom spíš štve, že nepopíšou, co mají přesně na mysli. Jako paní v papírnictví to vědět bude, maminky jsou zvyklé tady dát seznam a ona to připraví, ale já mám něco už doma z dřívějška (no prostě jsem neodolala, když jsem měla toho předškoláka a v září nakupovala ve slevách školní pomůcky :lol: ) a podle jejich seznamu pomalu nepoznám, cože to má vlastně mít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
8.7.15 21:14

@surikataXY seznam je super kdyz nevite co jenom mi prislo uz trochu divny diktovat rodicum kolik pastelek, presne musi mit a tak… jinak ty zasobniky na cisla byli uz za nas ale me osobne to pripada akorat jako zbytecna zatez do aktovky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
8.7.15 21:31
@Kriss Tina píše:
@surikataXY seznam je super kdyz nevite co jenom mi prislo uz trochu divny diktovat rodicum kolik pastelek, presne musi mit a tak… jinak ty zasobniky na cisla byli uz za nas ale me osobne to pripada akorat jako zbytecna zatez do aktovky :-)

jé, tak tam maj rozepisovat - ani hodně nebo málo… pak někdo přinese pastelky za patnáct z trafiky délka 8cm, průměr 3mm, červená, zelená, černá, modrá a šmitec. a pak nastanou od jiných dohady, že to přeci nikdo neřekl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
8.7.15 22:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
9.7.15 11:39

U nas ucitelka poprosila rodice, zda by mohli koupit 3 boke tluste pastelky, idealne Stabilo.. A 12 ks.
Ja jsem rada, ze to rekla presne, alespon nemusim vymyslet, jake koupit, atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí