Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mám k vám další velkou prosbu.
Zamilovala jsem se do trojkolky. Moc bych jí chtěla, jen na ní teď zrovna nemám potřebnou částku
![]()
Je někde obchod, kde by prodávali tenhle kočárek na splátky ???
Moc, moc díky.
Jana
Ahoj Jani,
neporadím, nevím. Jen myslím, že by bylo dobré napsat, o kterou konkrétní tříkolku jde, aby Ti mohl někdo poradit obchod, kde jí mají a prodávají na splátky.
Já sama bych něco takového na splátky NIKDY nekupovala. Zadlužovat se čověk má podle mě akorát tak na bydlení, nebo na něco nutnýho, jako je třeba pračka. Jinak nic nesplácím a můžu si tudíž udělat finanční rezervu na věci, které chci, nebo potřebuju. Ale to je jen můj názor, omlouvám se, vím, že na to ses neptala.
Eva
Janulinko, nemyslim ze je to spatny, diky za tip. Taky bych chtela quinnaka buzzika a nejak nezbejva. Nez bych nasetrila tak ho nebudu potrebovat - ditatko mi vyroste
U nas v Teplicich to jde v obchode u Kacenky. Zjisti si cislo do kramu kde se ti ten kocar libi a zavolej tam jestli prodavaj na splatky a je to. Vetsina obchodu ma tel na internetu. Tak at ti to vyjde paa
Přesně tak, než bych si na něj našetřila, tak ho nepotřebuju.
Vím, že zaplatím za úroky, ale co nadělám. Bude to jediná spátka co budu mít, tak snad to zvládnu ![]()
Nevíš jestli náhodou nemá ten obchod u Kačenky www stránky ???
Moc díky.
Jana
ahoj
sice neporadí, ale taky si myslím že není nic hroznýho na kočárku na splátky…
my tak nakupujeme veškerou elektroniku… můžeme si ji tak koupit hned a můžeme jít i do dražších a kvalitnějších věcí
rádi teda nakupujeme na tříměsíční splátky bez navýšení… prostě pokud bych měla naráz dát 15000… tak je nemám ale 5000 za měsíc si můžu dovolit a nijak extrémně nás to neomezí… takže prosím neodsuzujte splátkový prodej…
ono je něco jinýho kočárek a něco jinýho hypotéka na 30 let, do které spousta lidí jít musí, pokud chce bydlet:o)
tak úspěšnou koupi
Ahoj!
Na www.kocarky.com je uvedeno, že prodávají i na splátky.
A taky www.topnakup.cz .
Tak ale teď docela váhám. Můžete mi poradit ???
Rozmýšlím mezi golfkami a trojkolkou. Chtěla bych kočárek, aby byl lehký, lehko se s ním manipulovalo do MHD, aby se s ním dalo jezdit v zimě a ve sněhu. A hlavně, aby byly měkčí kolečka, aby to na dlažebních kostkách tak neskákalo.
Prosím poraďte kočárek ![]()
Díky.
Myslím si,že do těch podmínek o kterých píšeš,by se víc hodila trojkolka.Většinou mají nafukovaví kola,která tak nedrncají a s kolečkama na golfkách by se ti ve sněhu asi špatně jezdilo.
Já mám trojkolku a jsem celkem spokojená.Spravují nám tu silnici,takže do školky pro Vojtu jezdím s Eliškou přímo v terénních podmínkách a ona si při tom jenom spokojeně pobrukuje.Kdybych jela s golfkami,asi bych z ní vytřepala dušičku.
No právě,
mám golfky, no teda on je to spíš sporťák Graco Mirage, a mám pocit, že s ní s chudinkou třesu jako blázen
Když usne a musím s ní po dlažkách nebo nějaký nerovnosti, tak tam lítá jako balonek ![]()
Velký kočár máme Bohemia Patron Athena, ale ten se mi zdá pro skoro roční sítě veliký
a špatně se s tním jezdí ![]()
Tak díky za rady ![]()
Jana