Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, mate nekdo prosim zkusenosti s trombozou v pazi?
@Jane371988 píše: Více
Ahoj, jj, mela jsem trombozu v kubitalni zile s prechodem na vena cephalica. Mesic jsem si pichala Clexane.
Je to uz si nepamatuji, ale bolelo to hodne. Mela jsem ji v roce 2020. A ty ji mas jak dlouho? Jak te leci? Drzim palce, at se ti to zahoji a neboli to moc dlouho.
@Lollitka od nedele. To jsem byla v nemocnici, pondeli, utery me propustili. Pichali mi injekci clexane, domu mi dali prasky Xalerto. Boli to silene. Nevim, kdy to prestane. Silene mi pracujou nervy
To se ti nedivím, já v nemocnici byla cca 5 dní. A bolelo mě to taky hodně. Jinak u mě příčina byla nejspíš kanyla, kterou jsem tam měla. A u tebe se nějaká příčina našla?
Mně říkali v nemocnici, že u trombózy paže je obecně riziko embolie minimální.
@Lollitka fakt? Me. porad nekde neco picha, boli, a ja uz jsem z toho silena
@Lollitka ahoj, prosim te, ja uz jsem asi na prasky, a nevim jestli jet do nemocnice nebo ne. Dneska mam tu ruku dost citlivou, pali me v cele ruce. Ja nevim, jestli je to normalni
A máš to oteklé? Zarudlé, máš tu žílu „ztuhlou“? Jako jestli máš obavy, tak si asi někam zajeď, těžko radit. Raději zas zbytečně, než něco promeškat.
@Lollitka prave, ze na povrchu nic. To jen citim ja.
Ted mi tchyne volala jeji svagrove, je setra v nemocnici, a ta taky rikala, ze jsem chranena, ze to je uplne minimalni riziko.