Trvalá depilace a chemický peeling čela

35
27.1.10 14:14

Trvalá depilace a chemický peeling čela

Ahoj,
ráda bych do sebe něco investovala a tak jsem se chtěla zeptat na zkušenosti s trvalou depilací nohou (cena, jesti je to opravdu „trvalé“, metoda, která byla použita-laser, jiný přístroj?, bolestivost a jestli doporučujete) a potom na redukci mimických vrásek na čele - nechci žádnou plastiku, jen něco nenáročného s dlouhodobým efektem. A prosím opět názory na cenu, metodu, která byla použita-laser, jiný přístroj?, chemický peeling - jaká látka byla použita, kde jste podstupovali - kosmetický salón nebo v ordinaci lékaře?, bolestivost a jestli doporučujete-jestli efekt stál za to).Díky moc za názory, pomůže mi to se rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10
14.5.14 18:27

Ahoj, mám zkušenosti s obojím. Trvalá epilace- 6 ošetření diodovým laserem po 4-6 týdnech, redukce 99%, už čtyři měsíce jsem nesahla po žiletce, ale trvalost do konce života ti asi nikdo nezaručí, udíví se účinnost v oblasti let. Já si to tedy nemohu vynachválit především v tříslech a intimních partiích, kde mi chloupky zarůstaly a zanicovali se. Co se týká vrásek, řekla bych že záleží na tvých prefereních, možností je milion od chemického peelingu ( dobrá zkušenost s Renophase- vázaná kyselina glykolová), přes neablativní laser až po výplňové materiály. Já jsem epilaci podstoupila v salonu Fit&Beauty v Praze, je to blízko u Jiřího z Poděbrad. Ze začátku nic extra, ale po téměř kompletní obměně personálu na podzim je to jak se tak říká uplně iné kafe 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková