Trvale ucpaný nos

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12089
28.1.09 22:21

Pitrisku , díky, to jsi mě uklidnila! :) Ale určitě je dobrý o tom vědět. Studený a vlhký vzduch doma máme, někdy až moc, ale aspoň se můžu uklidňovat tím, že se nám líp dýchá. :wink:

Nicky , tak sem potom dej vědět, co ti poradili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
22.9.12 18:58

Ahoj, taky jdu pro radu, trvale ucpaný nos mám taky, a to už 4 měsíce, ze začátku mi z jedné dírky stále trošku někde praskalo a při smrkání krvácelo po nosní sondě, kterou mi 3× zaváděli, ale obtíže přetrvávají právě v tom pocitu ucpání, když si nos rozkapu Sanorinem, tak je to super, ale asi na hodinku, pak zase nemůžu dýchat, kapu si pravidelně mořskou vodu a byla jsem již na ORL vyšetření a Ct dutin-pravděpodobně žádný polyp. Doma se snažím mít vlhčí vzduch, ale nic nepomáhá, poradíte něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
22.9.12 19:24

Tak mě na ucpaný nos pomáhá sterimar, sprej do nosu s mořskou vodou, je to přímo na ucpaný nos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
27.11.13 21:25

Ahoj holky obnovuju diskuzi…taky mě to trápilo strašně dlouho…hrůza…jak ve společnosti tak doma nebo při spaní. Podstoupila jsem ambulantně laserem mukotomii…Ale učinek krátký ted jsem byla „pod kudlou“ a supr…je tu někdo kdo byl take? jake mate skušenosti?? :think: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
24.12.14 20:27

Prosim pomozte, manžel ma strašně ucpany nos a rýmu. Červený nos. Trapi ho to hodne, nemůže spát. Uz asi 5 dní. Ma i zkažené Vánoce.
Uz jsme zkusili snad vše… Mořskou vodu, inhalace, kapky z lékárny, hodne pije ale nic nepomáhá. Trapi to i mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
24.12.14 20:43
@BabyBella píše:
Prosim pomozte, manžel ma strašně ucpany nos a rýmu. Červený nos. Trapi ho to hodne, nemůže spát. Uz asi 5 dní. Ma i zkažené Vánoce.
Uz jsme zkusili snad vše… Mořskou vodu, inhalace, kapky z lékárny, hodne pije ale nic nepomáhá. Trapi to i mě

Infra lampa? Pak máme doma ještě takovou konvičku na proplachování nosu, to taky pomáhá a kapky Muconasal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
24.12.14 20:46

Dceri na ucpany nos, ale bez rymy, pomohly homeopatika sambucus nigra 9ch, po nekolika dnech se nos uvolnil, predtim v noci strasne chrapala a mela z toho v noci kasel jak ji to stekalo do krku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
24.12.14 21:29

Zkusila bych Fenistil kapky, snizuji otok sliznice, nam pomahaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
24.12.14 22:08

@kokomo ty nakapu přímo do nosu???:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
24.12.14 22:15

@BabyBella měla jsem teď ten samý problém. Tři týdny jsem nemohla dýchat nosem. Pomohla mi ta konvička na výplach nosu, opravdu geniální záležitost :palec:
A pak ještě inhaluju Sinupret přes ultrazvokový inhalátor s obličejovou maskou a doufám, že už se toho konečně zbavuju…Měla jsem asi nějaký zánět dutin, protože to, co ze mě vycházelo, to jsem ještě nezažila :( Ale ta konvička mi hodně ulevila i od bolestí nad nosem, jak byly ty dutiny ucpané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15446
25.12.14 00:18

@BabyBella Pro dospělého spíš tablety fenistil nebo claritine nebo něco jiného na alergie. A mucosolvan, rozpustí hleny a pak jdou spíš vysmrkat. Přeju hodně štěstí ať to pomůže, ja takhle bojovala předminulý týden a stejně jsem skončila s antibiotiky na zánět dutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
25.12.14 08:11
@BabyBella píše:
@kokomo ty nakapu přímo do nosu???:-)

Ne, do pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
25.12.14 09:14

Děkuji všem. Byl na pohotovosti, dostal antibiotika. Má zánět.. Ještě že tam jel. MUDr milá a divila se jak to mohl vydržet tak dlouho.
Tak ani rýma by se neměla podceňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
25.12.14 21:07

Nebude to alergie na roztoče? zkus Dr. Weiss herbalmed pastilky na rýmu. je to celkem silné. protáhne tě to, ale pokud by to byla alergie, tak to Ti moc nepomůže a zajdi si na alergologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.4.17 13:03
@nicki píše:
Tak já mám ucpanej nos už rok!!! Bez kapek nevylezu z baráku. Když jsem byla těhule,tak lidi říkali,že je to normální.Ale jsem už 3 měsíce po porodu,a stále to trvá. V pondělí jdu na ORL,jsem zvědavá,zda mi pomůžou.

prosím tě jak ti to na ORL dopadlo? mám teď stejný problém…jsem teda měsíc po porodu ale pořád mám ucpaný nos :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí