Tulipany v květináči

98
29.1.23 17:21

Tulipany v květináči

Dobrý večer, potřebovala bych poradit od zkušených 🙂, dostala jsem jako dárek tulipany protože je mám ráda, ale v kvetinačku malým, nejsou ještě vykvetle, chci se zeptat, nevím co s nimi, jestli se mají přesadit z toho plastu do květináče nebo nemusí, jestli musí mít květináč dírky kvůli vodě. Bohužel na internetu jsem se dočetla jen když někdo pěstuje tulipany od cibulek což já nemám, bohužel v tomhle já se nevyznám tak budu ráda za jakoukoliv radu :palec: dekujuu 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11228
29.1.23 17:29

Normálně bych je nechala jak jsou, dala do nějakého ozdobného obalu a počkala až vykvetou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
29.1.23 17:38

Nechte to tak, jak to je, toto jsou rychlené tulipány, proto v půdě ve které jsou mají všechny živiny, aby vyrostli až do květu. Přesazením by to tak nemuselo dopadnout. Od Vás očekávají jen zálivku. Ovšem pozor na příliš chlorovanou vodu. Raději den, či dva odstátou. Dešťovka by však byla nejlepší. A neumísťovat nad ústřední topení.

@Lůů111 píše:
Dobrý večer, potřebovala bych poradit od zkušených 🙂, dostala jsem jako dárek tulipany protože je mám ráda, ale v kvetinačku malým, nejsou ještě vykvetle, chci se zeptat, nevím co s nimi, jestli se mají přesadit z toho plastu do květináče nebo nemusí, jestli musí mít květináč dírky kvůli vodě. Bohužel na internetu jsem se dočetla jen když někdo pěstuje tulipany od cibulek což já nemám, bohužel v tomhle já se nevyznám tak budu ráda za jakoukoliv radu :palec: dekujuu 🙏
  • Citovat
  • Upravit
98
29.1.23 17:43

Super, moc vám dekuju 🙏 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.1.23 18:08

Kupuji si každý rok na stůl v květináči mini tulipány. Nechám je tam na svátky jara. Pak cibulky zásadním ven. Ono to moc dlouho v květináči nevydrží. Ale to nevadí. Další rok dělají parádu venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí