Tupozrakost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.4.18 12:01

Dvůr králové oční lečebna, vše hradí pojišťovna

Doporučuji na jakékoliv oční vady tupozrakost, šilhání, lékaři Vám o tom málokdy řeknou, ale když se zeptáte, napíší Vám to. Je to intenzivní a spousta dětí má zlepšení nebo celkové rozkoukání očí.
Nově maminky ubytovávají v nové ubytovně s plnou penzí pokud jede jako doprovod(také hradí pojišťovna) Děti to tu baví ve školce i škole, cvičitelky jsou skvělé. Dokonce by toto měli absolvovat i děti po operaci očí, aby se jim vada nevracela a znovu a znovu nešli na operaci, ale lékaři to bohužel neřeší nebo o tom ani neví, hlavě mít na pojištovně čárky. žádejte, žádejte, jediná léčebna svého druhu, zatím v utajení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.4.18 12:26

Dík za tip :kytka:

• Citovat
  • Upravit
68
31.7.19 21:47

@smazenacibulka dobry vecer, chtěla jsem se zeptat zda mate bližší informace ohledně léčebny zrakovych vad v Hradci? dnes jsem na to narazila..dcera skoro 5let má tupozrakost a skoro 9dioptrii na jednom oku a docela mě ta léčebna zaujala. koukala jsem na jejich stránky a žádný info o ubytování doprovodu jsem tam nenašla, mate bližší info zda je to aktuální? dekuji za informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
30.5.22 10:27

Ahojky, byli jsme na oční preventivní prohlídce, syn nikdy neměl žádné problémy, bohužel jsme se dozvěděli pozdě, že v rodině u manžela se vyskytuje tupozrakost :zed: Synovi je 10 let. Paní doktorku jsem moc nepochopila, jestli je teda syn tupozraký. Vyčte to někdo ze zprávy : OP: 1,1 nat., VOL: 1,0 nat. AROD: +0,75/-025 ax. 170, AROS:+1,00/-075 ax. 173, cyklo +2,25/-025 ax 176, cyklo +2,00/00, ortoforie, WS lehce suprese LO, stereo +, dop. vzhledem k věku a prostorovým funkcím bezs nutnosti korekce či okluze.. :think: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí