Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Více
Byli jsme s dětmi v obou a za mě o chlup lepší Turecko. Tunis mi přijde jako nudnější Egypt, mentalita lidí stejná, jen chybí ty krásné korály v moři
Vedro tam bude podobné. S takhle malými dětmi bych možná sáhla spíš po Bulharsku ![]()
Me se vic libi v Turecku, lepsi úroveň vseho, ale Tunis je taky v pohode.
@Alušáček píše: Více
Takže je Turecko ok? My tam asi poletíme letos a zatím se mi moc nechce. Jsem zvyklá na Řecko a Španělsko.
Zvaž i to Bulharsko.. jinak než Tunis, tak to fakt radši Turecko
v Tunisu je totiž stejná mentalita místních, jako v Egyptě, kde ti to vadilo…
V Tunisku jsem nebyla, ale Turecko mám moc ráda. Dobrá úroveň služeb, dobre jidlo a i mimo hotely je co vidět. S dětma bych neváhala. Také už jsme byli. Jen si nejsem jistá tím srpnem. Bude tam velké horko. Dříve jsem byla v Řecku a Španělsku a tam se mi moc nelíbilo.
Miluju Turecko a v poslední době tam lítám často. Milí lidé, bakšiš nevyžadují, je to o dobrovolnosti.Na výlety do okolí jezdívám s místní agenturou, kterou vede Češka a která se zaměřuje jak na výlety, které vyjdou o hodně levněji než od cestovek, tak i soukromý transfer z letiště do vybrané destinace, takže nemusíte autobusem od cestovky, který zajíždí ke každému hotelu. Hotely v pohodě, čisto, velký výběr jídla. Krásná příroda, památky, delfinária, spousta vyžití pro děti.
Připíchnu se. Potřebuji už taky vybrat a nevim.. u Tuniska chci případně Djerbu.. já už v obou destinacích byla. Ale stejně nevím.
@lucad77 píše: Více
My byli prvně v Turecku vloni a nějak nás to nenadchlo - byli jsme v Beleku https://www.gloria.com.tr/…nity-resort/ . Takže zůstáváme u Řecka
@Miluna3 píše: Více
A kdy je to lepší? Červenc? Máme letos prvnaka, tak září a dal nemůžeme. Nebo co jiného? Cenově Řecko je dražší…
Tunis i Djerba..stejný jako Egypt. Bakšiš katastrofa. Už by mě tam nikdo nedostal..
@lucad77 píše: Více
Ja mám Turecko raději než Řecko, za méně peněz lepší hotely.
@Anonymní píše: VíceČervenec, srpen oba měsíce krásně vedro, moře jako kafe
@Anonymní píše: Více
My tam byly vždy první půlka června nebo pak září. Kamarádka letěli minulý rok v červnu před vysvědčením. Na druhou stranu známí tam byly loni v srpnu a pry vše na pohodu. Ze jim tam to horko ani neprislo. Kde bude snesitelne bude asi Chorvatsko nebo Bulharsko. Ale s tím až takovou zkušenost nemám.
Z těchto dvou destinací určitě Turecko. Mentalita lidí mnohem přívětivější než v Tunisku. My tam letáme v červenci a je tam krásných 35 vzduch už od 9 hodin a voda jak kafe. Skvělé služby a výborné jídlo a zázemí v hotelu. Já tedy velice pečlivě vybírám podle recenzí. Jé, já se táááák těším.
máme nakoupeno od loňského listopadu
Ahoj, přemýšlím nad nějakou cenove dostupnou dovolenou u moře s dětmi (6 let). Od cestovky jsem dostala nabídku Tunis i Turecko. Nikdy jsem ani v jedné destinaci nebyla. Nevím co čekat. V Egyptě jsem byla 2× a přímo nesnáším ten tlak na bakšiš apod. (Např hned při příletu při vyřizování víza). Která destinace je přívětivější pro člověka, ktery má rád pořádek a domluvené věci. Jeli bysme asi v srpnu.