Tvrdnutí břicha v 10. týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4496
28.8.20 22:06
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla bych radu sem v 11tt a od té doby co jsem vylezla z vany tak mam tvrdé břicho jako kámen a bolí myslíte že to může být něco vážného? Pohyby miminka cítím už brzo díky za rady :hug:

Hmm, tak to asi těžko cítíš pohyby, to budou spíš zaražený prdy a od toho taky to tvrdý břicho, ne..? Plod je velký asi 4 cm, jak bys ho mohla citit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
28.8.20 23:13

@darekp to me presne napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.8.20 04:50
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla bych radu sem v 11tt a od té doby co jsem vylezla z vany tak mam tvrdé břicho jako kámen a bolí myslíte že to může být něco vážného? Pohyby miminka cítím už brzo díky za rady :hug:

Pokud v 11 tt cítíš pohyby, tak přepíšeš knihy o medicíně 🤣 😁 je to nesmysl.. Dojdi si na WC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
29.8.20 08:25
@Anonymní píše:

Pohyby v 11.tt logicky ani cítit vzhledem k velikosti plodu nemůžeš. Já u malého první nepatrne náznaky cítila v 16.tt a nebyla si úplně jistá, ale bylo potvrzeno doktorem vzhledem k uložení placenty, ze už jde o pohyby. Mám to tak i nyní od toho cca 16.tt, zase placenta vzadu. Dřív to proste nejde. Nicméně tvrdnuti břicha takto brzy jsem měla taky a neslo o větry, pak to odeznelo po nějaké době a zase se objevilo ve vyšším tydnu a zůstalo až do porodu. Dráždivá deloha. Měla jsem hořčík, ke konci se už nesmí. Konzultuj s doktorem a nedavej si horkou vanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
30.8.20 21:53
@Anonymní píše:

V11 týdnů a pohyby? Já teda vdruhem tehu ve 14tt a i tak jen večer a takové šimrání nic pravidelného a někdy pár dní nic
Jinak jde o tvrdnutí taky jsem měla v obou tehu brzo a mám až do konce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí