Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děkuji za odpověď jakmile nabiju telefon tak zavolam do porodnice, snad mi bez vysetreni aniz by me videli nejak poradi, byla jsem v pátek totíž na gyn tam vše ok, jen že jsem otevřená na 2 cm, což jsem třeba u prvního syna měla snad od 30tt, ale to že mám tak dlouho ztvrdlé to břicho je divné, ale nebolestivé…
@Maui_1316 radši bych se poradila
Třeba ti řeknou, že máš přijít na kontrolu.. ono to opravdu něco znamenat může a nemusí… magnezko bereš?
Magnesko jsem brala, ale jsem už 36+3 takže ho mám vysazené už delší dobu
@werunkaw123 O tom chození na WC mi nemluv
a nejen v noci, ale v noci je to 2× tolik otravné, to je fakt
to já se otočím na pravý bok-líp se mi tak spí, pak mě začne pálet žáha, tak na levý, aby to povolilo, ale ono to moc nepomáhá, tak si dám pod hlavu toho víc, napiju se mléka, zase si lehnu za 5 min. musím na WC a pak se pořád převaluju protože malej v bříšku preferuje noční směny… ![]()
@werunkaw123 to jooo, to znám taky, já spíš myslela, že jsem nezažila v kuse takhle dlouho ztvrdlé břicho - jak píše Maui - několik dní… ![]()
@Maui_1316 zkrátka zavolej.. a dej vědět ![]()
@skyline.girl01 já teda preferuju levý bok
a jinak na žáhu mohu doporučit lžičku plnotučné hořčice
sice se ti do toho vůbec nebude chtít, ale pomoc okamžitá ![]()
@werunkaw123 tak děkuju za tip
já jsem si koupila u DR.Maxe Gastrofruit, jenže jdu zítra na cukr, tak to v noci nemůžu…
vlastně v noci na tu žhu nemůžu nic, kromě studené vody… ![]()
Ahoj holky, tak jsem byla na ukor meho gynekologa poslana do porodnice k vuli tvrdnutí, tam mi udělali monitor, nějaké kontra tam byli, ale zase mě poslali domů, prej až to bude pravidelné, jenomže já od toho pátku do teď to mám vkuse, takže už to asi nezměkne a budu tedy čekat na bolestivé kontra
zítra jdu ke svému dr. tak uvidím, děkuji
@Maui_1316 Už bych to být Tebou neřešila, i kdyby jsi teď porodila, tak už je to krásné velké, téměř donošené mimčo. Takže klid. Magnézium už neber, to pak komplikuje porod.
@werunkaw123 Já jsem teď 26. týden a břicho mám tvrdé také skoro pořád. Mám Magnosolv, teď si ho beru 2× denně, mám po něm sice prljem, ale to se nedá nic dělat. Lepší než teď nedejbože porodit. Ale důležité je, jestli mají ty stahy vliv na děložní čípek, to zjistí Tvůj doktor. Pokud ne, tak to nevadí. Pokud ano, nejspíš bys musela ležet nebo jet rovnou do nemocnice.