Tvrdnutí bříška a čípek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6311
12.6.11 15:54

Pandicka ja lezim od 26 tt, momentalne som 33tt, uz som bola aj v nemocnici. Brucho mi tvrdlo aj 25× za den a u mna to ma vplyv na dlzku cipku, teraz je 16 - 20 mm. Musim lezat a vstavat len na wc alebo sa najest. Beriem magnezko a Guajacuran na uvolnenie svaloviny maternice/delohy. Tak dufam, ze maly v brusku este vydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
12.6.11 16:47
sonam píše:
Pandicka ja lezim od 26 tt, momentalne som 33tt, uz som bola aj v nemocnici. Brucho mi tvrdlo aj 25× za den a u mna to ma vplyv na dlzku cipku, teraz je 16 - 20 mm. Musim lezat a vstavat len na wc alebo sa najest. Beriem magnezko a Guajacuran na uvolnenie svaloviny maternice/delohy. Tak dufam, ze maly v brusku este vydrzi.

drzim palecky at je u tebe miminko co nejdele v brisku :srdce: :srdce: z nemocnice te pustili, protoze se ti cipek trosku prodlouzil, nebo ze se zkracovani zastavilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
12.6.11 17:22

Holky, držím pěsti, ať je všechno v pořádku. Vůbec to nechci zlehčovat, samotnou mě hodně vyděsilo, když mi doktor řekl, že čípek mám jen 25mm dlouhý, pak, že jsem otevřená na jeden prst,… ale je to tak už 2 měsíce, a to normálně cvičím, starám se o dcerku,… prostě normální režim. Jak jsem psala výše, naopak v minulém těhotenství jsem rodila předčasně a žádné příznaky jsem neměla.

Moje rada zní, moc to nezkoumat a těšit se na miminko, ono to určitě dopane dobře :kytka: Ještě nakonec budete přenášet :dance:

• Citovat
  • Upravit
3544
12.6.11 17:27
aleachimka píše:
Holky, držím pěsti, ať je všechno v pořádku. Vůbec to nechci zlehčovat, samotnou mě hodně vyděsilo, když mi doktor řekl, že čípek mám jen 25mm dlouhý, pak, že jsem otevřená na jeden prst,… ale je to tak už 2 měsíce, a to normálně cvičím, starám se o dcerku,… prostě normální režim. Jak jsem psala výše, naopak v minulém těhotenství jsem rodila předčasně a žádné příznaky jsem neměla.Moje rada zní, moc to nezkoumat a těšit se na miminko, ono to určitě dopane dobře :kytka: Ještě nakonec budete přenášet :dance:

ja vim :hug: :hug: hodne jsem o tom cetla a i tvuj pripad me docela zarazil, jak jsi psala o svem prvnim tehu :roll: :roll: :roll:
verim, ze to nakonec nic dramatickeho nebude, ale pokusim se udelat maximum, abych si pozdeji nemusela nic vycitat, taky verim, ze budu prenaset a malou jeste budeme muset premlouvat, aby se uz milostive vyklubala na svet :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
12.6.11 18:59
pandicka píše:
sonam píše:
drzim palecky at je u tebe miminko co nejdele v brisku :srdce: :srdce: z nemocnice te pustili, protoze se ti cipek trosku prodlouzil, nebo ze se zkracovani zastavilo?

Lebo sa to nemenilo a brat lieky a lezat mozem aj doma. ja som sa aj pytala domov, lebo som sa tam vobec nevyspala. Diky, tak musime vydrzat este aspon zo dva tyzdne, aj ked ja stale dufam, ze ho donosim do 38tt minimalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
12.6.11 19:00

Aha a ja som tiez aj otvorena na 1cm x 6,6mm, zvnutra, to sa tiez nastastie nezhorsuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí