Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@alena1995
Taky budu mít chlapečka
já pohyby cítím pořád právě přes den a i v noci, když se vzbudim malý je hodně aktivní
já právě taky nechci úplně plašit ze všeho, ale mám zvýšené protilátky a nevím zda to nemůže být i tím.
Tak proto vesměs i docela plaším a mám o bobka starost.
@luci.no
No budím se v noci na záchod a moc jsem toho nenaspala i skrze přítele, který je nemocný a navíc ho v noci bolela záda. Takže jsem se budila tak či tak téměř celou noc
takže a jistotou nevím proč jsem se tak budila…
No byla jsem venku.se projít s pejskem a nejsem schopna cokoli udělat motá se mi hlava a jak jsem se najedla, tak je mi zle… A bříško mě trochu bolí.
Asi zvážím pohotovost.
@Satiaa mě když bolí bříško hodně nahoře, tak to je žaludkem. Poznáš to podle toho že teď děloha sahá teď cca tři centimetry nad pupík(sem jako ty a v sobotu mi to psali do zprávy),pak je už žaludek, zkus si dat jogurt nebo něco po čem půjdeš na velkou, aby se ulevilo. Třeba tu nemoc dostáváš od přítele. Mám taky zvýšené protilátky proti miminku, tak mě víc hlídají. Ale když to bude horší, tak jeď na tu pohotovost, já takhle byla v sobotu u Apolináře a všichni byli moc milí na mě a nebo tam jen zavolaj.Ale je pravda, že než jsem dnes byla na velký, tak sem ucítila bolest a pak mi ztvrdlo břicho, ale šla jsem do pár minut a netrápilo mě to tak dlouho. Jinak k tomu magnesiu, mně doktor říkal, že podle něj jsou lepší ty tablety, protože si je můžes rozložit během dne jak potřebuješ. To v prášku je jednorázová velká dávka.
@Satiaa jinak já se dnes taky pořád budila a chodila pořád čůrat🤷♀️
Gynekolozka my tedy říkala, že když břicho tvrdne víc, než normálně, že se mám jít raději ukázat. Jestli jsi měla břicho tvrdé celou noc, tak bych to nepodcenovala.
@Satiaa držím palce ať je vše v pořádku ale pokud se ti něco nezdá tak radši jet zbytečně já třeba na začátku byla na pohotovosti pečená vařená kvůli krvácení museli si myslet že jsem blázen ale fakt jsem se bála i když vím že v začátku stejně se moc zachránit nedá ale i tak ještě teď když vím že budu mít Holčičku tak mám snad větší strach po dvou klucích jsem hrozně ráda