Twoo - registrace

1907
18.9.14 07:15

Twoo- registrace

Dobre rano,
pouzivate nekdo Twoo? Dneska rano v pul pate mi prisel mail, ze jsem uspesne registrovana na Twoo, ale ja jsem zadnou registraci nedelala.ANi nemam paru o existenci nejakyho Twoo a zarazi me, ze tam pisou me prave jmeno. I kdyz to mohly vycist v mailove adrese.Ale stejnak se me to zda divny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1134
18.9.14 07:20

Taky mi to dneska přišlo už po několikáté vůbec na to nereaguju a mail mažu i když netvrdím, že mě to nezaráží kde na mě přišli budu ráda za více informací pokud sem někdo napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
18.9.14 07:22

@alexxa Smazat ten mail a na nic neklikat! Je to nevyžádaná pošta a rozhodně to není bezpečné :? Tchýni to přišlo taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
18.9.14 07:29

Neotevirala jsem, napadlo me, ze by to mohl byt nejaky vir.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.11.14 15:26

Bacha

Ahoj

Twoo je klasická seznamka, která slouží k seznámení. Je pravda, že k nalákání uživatelů často využívá podvodných praktit, s kterými jsi se mohla setkat - nevyžádaný email. Pokud seznamku nechceš zkoušet - nic neotvírej a email smaž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.1.15 13:28
@alexxa píše:
Neotevirala jsem, napadlo me, ze by to mohl byt nejaky vir.

Ne vir to rozhodně není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.1.16 18:38

Dobrý den, vyřešil někdo problém jak se zbavit této otravné seznamky? Já jsem se nikde neregistrovala, přesto mě už několik let chodí od nich e - maily typu že někdo odpověděl
na soukromou zprávu, nebo že někdo čeká až odpovím a tak.. Nepřišla jsem na způsob, jak se jich zbavit. A ačkoliv jsem jim kamsi psala e-mail, aby mě už neobtěžovaly, nic se nezměnilo. Vymazat je z e-mailu je nemožné, nejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.3.25 16:45

Internetová seznamka - https://elitedаte. cz Jsem maximálně šťastná a spokojená. Našla jsem tady svou lásku, už spolu i bydlíme a zatím to vypadá moc fajn. Ten poplatek za členství mi rozhodně za tohoto partnera stál. Nebojte se a pokud to myslíte vážně, buďte aktivní a jděte do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák