Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máte někdo zkoušenost s tímto tyčovým mixerem? Líbí se mi že vypadá že sílu bude mít, a libí se mi že udělá i brambor na bramboráky, postrouhá mrkev…
Nebo doporučíte nějaký dobrý?
Ahoj, já ho mám a jsem moc spokojená. Je fakt výkonný a je super, že výkon lze regulovat. Krásně i šlehá. Líp než šlehač od Ety a to jsem si myslela, že ten jen tak něco nepřekoná.
@Veru1987 píše:
Máte někdo zkoušenost s tímto tyčovým mixerem? Líbí se mi že vypadá že sílu bude mít, a libí se mi že udělá i brambor na bramboráky, postrouhá mrkev…
Nebo doporučíte nějaký dobrý?https://mixery.heureka.cz/…shb-5501-ch/#…
Dostala jsem ho k vánocům, i když ke značce sencor jsem velice skeptická. Není špatný, ale vadí mi, že pořád musíš mít prst na tlačítku, což při delší práci je otravný.
Ahoj, já ho mám a jsem s ním spokojená. Kupovala jsem ho i mamce k Vánocům a taky si ho moc chválí.
@zaludova @Angry_birds @Ginella Holky děkuji. Zeptám se ještě, rozmixuje ten tyčák omáčku fakt do hladka? Chci ho koupit a zbavit se doma robota i mixeru. Ať mám vše v jednom. Robot používám na mrkev, brambory, občas nějaký krém, pomazánka. A mixer jsem vždy na omáčky…svíčková, rajska. Ráda bych právě takto vše v jednom
@Angry_birds píše:
Dostala jsem ho k vánocům, i když ke značce sencor jsem velice skeptická. Není špatný, ale vadí mi, že pořád musíš mít prst na tlačítku, což při delší práci je otravný.
Přesně to samé vadí mě, já ho naštěstí používám minimálně, mám robota a většinu dělám tam..
@lucynka25 píše:
Přesně to samé vadí mě, já ho naštěstí používám minimálně, mám robota a většinu dělám tam..
Je to tak. Kdybych si teď pořizovala, tak bych šla do tohoto.
My mame podobny od Sencoru a spokojenost. Drží už docela dlouhou dobu.
@Veru1987 píše:
@zaludova @Angry_birds @Ginella Holky děkuji. Zeptám se ještě, rozmixuje ten tyčák omáčku fakt do hladka? Chci ho koupit a zbavit se doma robota i mixeru. Ať mám vše v jednom. Robot používám na mrkev, brambory, občas nějaký krém, pomazánka. A mixer jsem vždy na omáčky…svíčková, rajska. Ráda bych právě takto vše v jednom
Ano, mně rozmixuje omáčku do hladka krásně.
@zaludova píše:
Ano, mně rozmixuje omáčku do hladka krásně.
Nakonec jsem pořídila dražší bosch, zatím je dobrý.. uvidíme dále.