Tyčový vysavač recenze

100
16.6.20 21:50

Tyčový vysavač recenze

Prosím o radu a typy. Chceme si pořídit tyčový vysavač a teď babo rád, nevím zda síťový nebo bezdrátový(u bezdrátového jsem. slysela že nejdou baterie vyměnit a nebo jsou dost drahé)
Chtěla bych poridit do 4000kc. :think:
Máme doma plovoucí podlahy a lino, a v pokojíčku malý. koberec, takže aby zvládl tyto typy podlah ale i ten koberec.
Poradíte jaký máte a jste s ním spokojení? A seženu něco do této částky? Moc děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
882
16.6.20 22:18

Zdravím, my máme tycovy bezdrátový z lidlu a jsem mega spokojená. Vybije se, souonu ho přes noc nabít a jedu zase. Máme též podlahy a v pokojíku malý koberec. Vše zvládá. Hkavne když vysavam milionkrat denně, je to fakt pomocník..A stal přes 1000 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
16.6.20 22:20

A má to být jediný vysavač, nebo jen jako doplněk na rychlý úklid? U rodičů jsem měla Worwerk, síťový a byl hrozně těžký a vysát celý byt bylo jako dvě hodiny v posilovně, ale vysál úplně všechno. Teď mám jako doplněk tyčový bateriový Electrolux s vyjímatelnou bateriovou částí, ke které mám ještě nástavec na vysávání čalounění. Mám ho hlavně na písek z bot a psi chlupy a slouží dobře. Předtím jsem měla tyčový bateriový Bosch a baterie držela přes 7 let a fungoval by dál kdyby mi nešikovně nespadl a nerozbil si sběrnou nádobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
16.6.20 22:30

@Heivka děkuji za radu, a určitě jako jediný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
16.6.20 22:32

@Diana69 děkuji a jaký typ z Lidlu máte?
A jak dlouho ho máte? Zjišťovala jste na kolik by vyšla nová baterie kdyby odešla děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.6.20 22:40

Mám Electroluc Ergorapido a jsem z něj nadšená. Lehký, na jedno nabití v pohodě vysahuje náš průměrný 3+1 a gauč (ten teda s nástavcem na chlupy AnimalCaren). Kvůli tomu nástavci stál spíš k pěti tisícům, nějaký základnějí model se dá myslím pořídit trochu levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
16.6.20 23:09

@Diana69 Mohu poprosit o presny typ vysavace? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
17.6.20 10:12

@dana.dv Silvercrest
https://www.lidl-shop.cz/…1/p100273675?…..
Ale musím říct, že to není náš jediný vysavač. Mám i normální do zásuvky, kterým občas také vysaju celý byt. Tento je spíš jako pomocník na rychlo vysati. Ale je skvelej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
17.6.20 10:58

Mám Rowenta Delta Force (teď tu nejvyšší řadu Silence s nejsilnější baterií, ale měla jsem předtím tu slabší a taky super). Trojůhelníková hlava na úklid v rozích, svítí si před sebe, rotační kartáč. Podle druhu baterie na turbovýkon vysává od 30-45 min. Dobije se podle potřeby.
Pořízení teď od 2000-6000 podle typu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
17.6.20 11:47

@kyblsroubu děkuji, a jak dlouho Vám vydržela v tom starým baterie? A používat nyní jen tento vysavač nebo máte ještě i jiný? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
8.3.21 19:33

@Diana69 který máš prosím z toho lídlu? Grundig Aku ručníútyčový vysavač?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
31.10.21 14:58

Ahoj,
mohla bych poprosit o aktuální tipy na tyčový vysavač? Chtěla bych si udělat radost.
Máme klasický, super výkonný, ale je to těžká „kráva“.
Chtěla bych něco na rychlý úklid - drobky, prach, chlupy, koberce skoro nemáme.. Aby se s ním lehce manipulovalo, měl nějaké nástavce na čalounění (na sedačku apod.), ideálně vysával i třeba pavučiny (mohlo se s ním i do výšek). Je mi vcelku jedno, jestli bude na šňůru či baterii, na sáčky nebo bez. Ale zase nechci tu sběrnou nádobu čistit půl dne.
Děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
31.10.21 16:12

@Lojzísek Ja jsem furt nadšená z toho Electroluxu. Ted uz se nejmenuje ergo rapido Animal care, ale značí se jen nejakym kodem, google to najde. Vysava super, na zachlupacenou pohovku jsem zatim nic lepsiho nevidela. Neni teleskopický, ale je k nemu dlouhy nastavec, takze pavuciny vysavam rucni casti s dlouhou hubici. V jedny sade navstavcu je i takovy kartacek, kterým ometam prach a drobky ze stolu (mame masiv s ryhami, kam hadr drobky akorat nazene)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný