Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kazimíra Olejovka nechala bych je jet samotné, s tím, že bys za nima pak mohla po pár dnech přijet.
@Kazimíra Olejovka co bych za to dala. Toho se asi nikdy nedockam. Nech je jet, tata si poradi, uziji si to jinak a ty si udelej, co s detmo nemuzes a odpocin si. Chapu starost, je normalni, ale u toho bych zustala.
Úplně v klidu. Já odjela od dcery na měsíc do lázní. Byly jí 4 roky. Měsíc mě neviděla a všichni to přežili. Letos jedu zase a neskutečně se těším. Dceři je 6 let. Holt se doma 4 týdny neuklízelo. Manžel uvaří, to ano, ale nic jiného. Když jim došlo čisté prádlo, tak i nějak vyprali.
Radši nechci vědět jak, ale zvládli to. Doma mi přežily jen sukuletny, nikdo kytky měsíc nezalil…
Příspěvek upraven 07.03.18 v 09:20
Jela bych hned z fleku. Zvlášť když se potřebuješ v klidu učit.
Jestli se sám rozhodl a nabídl, tak toho využij. Uděláš si všechno potřebné, připravíš se na zkoušky, odpočineš si. Já miluju, když si muž bere syna (jezdí v létě na týden pravidelně na pánskou jízdu pod stan, a pak jezdí ještě na podzim na týden s karavanem) a jednou někam sami, můžu dělat všechno, co za celý rok nestihnu. Určitě neměj výčitky, je super, že máš partnera, který děti pohlídá a nepotřebuje tě u toho. Děti se určitě zabaví, takže těm se s tatínkem stýskat nebude.
Taky bych je nechala jet
Nebo udělala nějaký kompromis, pokud to není daleko. Já jsem takhle vyslala manžela s dětmi na jarňáky na chalupu tchyně, protože jsem musela do práce, a pak za nimi po pracovním týdnu na poslední 2 dny dojela vlakem
Nadšení z týdne s tatínkem byli všichni ![]()
Výčitky mít nemusíš, zvládnou to. Uč se na zkoušky a uvidíš, že to bude dobré. A u zkoušek hodně štěstí. Hledám dole v symbolech a nenašel jsem, tak to alespon napíšu - palec nahoru.