Tyden po vytrzeni moudraku

Anonymní
7.10.22 20:51

Tyden po vytrzeni moudraku

Me poras boli strana, kde se zub trhal.Mam to zasite.
Rana vypada klidna ale boli me to zda se porad vic. Antibiotika dobrane..nevim, jestli je tohle normalni nebo to resit…Neumim posoudit jak moc ma zub po vytrzeni bolet. Prosim. anonymne

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
248
7.10.22 21:48

Mně to bolelo měsíc. Přestalo to až po vypadnutí stehů. V podstatě bez Ibalginu jsem nemohla fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
7.10.22 21:49

Jestli se bolest zhoršuje tak by to bylo dobré zkontrolovat…jinak mě místo po vytržení zaníceného zubu (předpokládám že tam byl zánět když byly ATB) bolelo cca 5-6dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
7.10.22 22:27
@Anonymní píše:
Me poras boli strana, kde se zub trhal.Mam to zasite.
Rana vypada klidna ale boli me to zda se porad vic. Antibiotika dobrane..nevim, jestli je tohle normalni nebo to resit…Neumim posoudit jak moc ma zub po vytrzeni bolet. Prosim. anonymne

Tak ona bolí asi spíš ta dáseň, ono to chvilku po vytržení moudráku trvá. Dobré je kloktat šalvěj, ta stahuje dáseň, heřmánek taky pomůže. Dobré je také koupit si v lékárně mastičku Kamistad senzitiv, je to na dáseň a obsahuje lidokain, který ji znecitliví. Prodávají jí bez předpisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.22 03:27

@Vladusxx zanet tam nebyl, byla to planovana extrakce prave z duvodu, aby se predeslo nejakym komplikacim, protoze zub byl prorezany jenom malo..
chtela jsem jit na pohotovost, ale asi je to opravdu normalni
atb mam proto, protoze to bylo komplikovane nejspis a vyhodnotil, ze radeji se pojistime

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.