Tymiánový krém Just

1289
19.3.15 19:45

Tymianovy krem Just

Ahoj, chtela bych se zeptat jak casto a v jakem mnozstvi tento krem pouzivat? Od jakeho veku a zda je vhodny v tehotenstvi? Otevrela jsem ho a prijde mi hrozne silny, az se mi skoro toci hlava, namazala jsem malyho a citim ho tu jeste pul h potom. Neni moc silny na male deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19606
19.3.15 19:47

Jako miminku jsem mu mazala jen slapky nozek malinkou vrstvou…teď mažu jen při nemoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
19.3.15 19:50

Ja mam dvoulete ditko..on vypada, ze je ok, ale mne se z toho vazne toci hlava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
19.3.15 19:50

Na co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
19.3.15 19:51

Já ho používám pro sebe i pro děti, nevím v jakém množství, prostě vymáčknu a namažu hrudník, škodlivé to určitě není, to je čistě přírodní produkt, toho bych se nebála, že by to bylo silné pro děti nebo pro těhotné. Většinou to mažu na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
19.3.15 19:52

Jo a já to mažu samozřejmě jen při nemoci, při průduškových onemocněních. Mazat to jen tak by mě ani nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
19.3.15 19:53

Tymianovy je jediny vhodny pro det. Je silny, ale nijak jim nneubliz. Jsi tehotna? To jsi pak spis citliva ty kvuli zmenenym chutim a vnimani vuni a pachu.

• Citovat
  • Upravit
873
19.3.15 19:56

Já taky používala a používám :) je silnější vůně, to je fakt, vždycky mám pocit, že mě po něm pukne hlava, ale pomáhá, když jsem měla ucpané dutiny, tak jsem si tím namazala spánky a po chvíli volné dýchání a lehčí hlava :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
19.3.15 20:17

@AdelaHores Jéé vidíš, to mě ani nenapadlo. Malý má teď ucpané dutiny, bobek vůbec nemůže dýchat - myslíš, že bych mu to mohla namazat i pod nosík, aby se mu líp dýchalo?

@mattez Jinak na kašel mažeme hrudník, dávám asi velikosti hrášku 2× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
19.3.15 20:22

Maly mel dlouhodobe problemys kaslem a ted ma stale rymu, dr nam doporucila delat kazdyden dechove masaze tak jsem ho mazla prave pri ni :) nebyla jsem si jista zda to nemuze byt skodlive. je spoustu bylinnych masti ktere jsou pro male deti spatne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.3.15 20:37

Normálně to na malýho používám. :nevim: Ale je teda zvláštní, že se ti z toho motá hlava :nevim:

• Citovat
  • Upravit
62
19.3.15 20:48

Může se používat i na mimina, když trpí na prdíky. Ale to mi tchýně doporučila spíš namazat ruce a přiložit na bříško. Kámoška mazala přímo na bříško a žádná reakce nebo vyrážka nebyla. Jinak teď dvouleté při rýmě, nachlazení atd. mažu spánky, pod nosem, hrudník, záda, plosky nohou, případně krk… Je úžasný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sype
19.3.15 21:18

@klipi mužů se zeptat proč se mažou ty plosky nohou? To me nenapadlo. Jinak ho také používám, je super!

• Citovat
  • Upravit
62
19.3.15 21:40

@Sype Jo to přesně nevím, poradila mi to tchýně, když byla dcera nemocná. Mazat hrudník z obou stran a plosky nohou. Nepřišlo mi to divné, když i teplota se sráží octovýma zábalama nohou :oops: Možná proto, že je tam centrum pro každý orgán těla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sype
19.3.15 22:32

@klipi pravda… Na snížení teploty, tak budu vědět pro příště…dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat