Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, chtela bych se zeptat jak casto a v jakem mnozstvi tento krem pouzivat? Od jakeho veku a zda je vhodny v tehotenstvi? Otevrela jsem ho a prijde mi hrozne silny, az se mi skoro toci hlava, namazala jsem malyho a citim ho tu jeste pul h potom. Neni moc silny na male deti?
Jako miminku jsem mu mazala jen slapky nozek malinkou vrstvou…teď mažu jen při nemoci…
Ja mam dvoulete ditko..on vypada, ze je ok, ale mne se z toho vazne toci hlava
Já ho používám pro sebe i pro děti, nevím v jakém množství, prostě vymáčknu a namažu hrudník, škodlivé to určitě není, to je čistě přírodní produkt, toho bych se nebála, že by to bylo silné pro děti nebo pro těhotné. Většinou to mažu na noc.
Jo a já to mažu samozřejmě jen při nemoci, při průduškových onemocněních. Mazat to jen tak by mě ani nenapadlo.
Tymianovy je jediny vhodny pro det. Je silny, ale nijak jim nneubliz. Jsi tehotna? To jsi pak spis citliva ty kvuli zmenenym chutim a vnimani vuni a pachu.
Já taky používala a používám
je silnější vůně, to je fakt, vždycky mám pocit, že mě po něm pukne hlava, ale pomáhá, když jsem měla ucpané dutiny, tak jsem si tím namazala spánky a po chvíli volné dýchání a lehčí hlava
![]()
@AdelaHores Jéé vidíš, to mě ani nenapadlo. Malý má teď ucpané dutiny, bobek vůbec nemůže dýchat - myslíš, že bych mu to mohla namazat i pod nosík, aby se mu líp dýchalo?
@mattez Jinak na kašel mažeme hrudník, dávám asi velikosti hrášku 2× denně.
Maly mel dlouhodobe problemys kaslem a ted ma stale rymu, dr nam doporucila delat kazdyden dechove masaze tak jsem ho mazla prave pri ni
nebyla jsem si jista zda to nemuze byt skodlive. je spoustu bylinnych masti ktere jsou pro male deti spatne..
Normálně to na malýho používám.
Ale je teda zvláštní, že se ti z toho motá hlava ![]()
Může se používat i na mimina, když trpí na prdíky. Ale to mi tchýně doporučila spíš namazat ruce a přiložit na bříško. Kámoška mazala přímo na bříško a žádná reakce nebo vyrážka nebyla. Jinak teď dvouleté při rýmě, nachlazení atd. mažu spánky, pod nosem, hrudník, záda, plosky nohou, případně krk… Je úžasný ![]()
@klipi mužů se zeptat proč se mažou ty plosky nohou? To me nenapadlo. Jinak ho také používám, je super!
@Sype Jo to přesně nevím, poradila mi to tchýně, když byla dcera nemocná. Mazat hrudník z obou stran a plosky nohou. Nepřišlo mi to divné, když i teplota se sráží octovýma zábalama nohou
Možná proto, že je tam centrum pro každý orgán těla?