Typické české dárky pro cizince

Napsat příspěvek
Velikost písma:
488
7.10.16 12:12

Nějaké klobásky mě pro chlapa taky napadly, ale máme něco typicky českého a dobrého, co se nedá koupit v cizině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
7.10.16 12:13

@AndelaCerna moc děkuju za tip, jdu kouknout na ty korále, to ta maminka nosí hodně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
7.10.16 12:16
@Dašule7 píše:
Nějaké klobásky mě pro chlapa taky napadly, ale máme něco typicky českého a dobrého, co se nedá koupit v cizině?

tvargle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
7.10.16 12:17

A klasickej uherak cestu take prezije:)) nejlepsi darky jsou ty co se snedi a vypijou hned po prijezdu:D pak jeste jablonecka bizu by mohla vyhovovat. tak at dobre poridis urcite budou mit radost hlavne z navstevy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
7.10.16 12:20

Ahoj, co pivo pro chlapy? My jsme vždycky kupovali cizincům to dárkové balení Pilsner Urquell. To je takové echt české.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
7.10.16 12:22

--- české sklo, porcelán, cibuláky — české granáty — Hořické trubičky, karlovarské oplatky, pardubický perník, štramberské uši — olomoucké tvarůžky, či jiný český sýr — slivovici, becherovku, pivo, kofolu — cd s operou Dvořák, Janáček, Smetana — pivní kosmetika, karlovarská koupelová sůl — vánoční ozdoby, háčkované, ze šustí, perníčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
7.10.16 12:25
@Dašule7 píše:
@AndelaCerna přesně jak píšeš, toho se bojím! Ta tu kuchařku odpískám. Ta manufaktura je pro holku fajn dárek. Spíš mi jde o ty chlapy.Maminka má ráda styl „provence“, táta jezdí rád na kole, kluk je hodně sportovní.

tak mamice ten cibulák, tatínkovi a klukovi cyklodres já nevím s nějým českým motivem, a holce korále z granátů :-D

Příspěvek upraven 07.10.16 v 12:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
7.10.16 12:27

@AndelaCerna to asi jak kdo nerozumi ceskemu humoru. Jeden z nejoblibenejsich filmu meho anglickeho manzela je Vesnicka ma strediskova :D Pelisky ma taky rad. Hori ma panenko se nelibi ani mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
7.10.16 12:31

Vozim oplatky, slivovici, pernik. Z piva Budvar, manzel miluje Kozla. Tchyne ma rada granaty i vltaviny, brousene sklo a ma plnou skrin cibulaku. panenky ze susti. Kucharka mela taky uspech, vari z ni, ale je to patnact let, co jsem ji kupovala. Ceska hudba, filmy a neterim a synovcum jsem vsem davala Krtka dvd a plysaka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
7.10.16 12:31

Já minulý měsíc posílala do Ameriky Rusalku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
7.10.16 12:36

Máme část „budoucí“ rodiny u Hamburku, nejraději maj becherovku. Nám teda přivezli nějaké místní turistické čepice a hrnky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
7.10.16 12:55

Jednoznacne Becherovka. Nebo nejakou dobrou medovinu.
Byla jsem v letnim kine s anglicanama na Slunce, Seno a par facek a smali se. Takze film taky neni spatny napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
7.10.16 13:02

Jinak to tedy byla zrejme prvni verejna premiera tohoto filmu v Britanii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
7.10.16 13:06

Napadají mě svíčky nebo závěsné srdíčko z přírodního vosku…
Pro chlapy asi vzorek slivovice. Nebo taková ta dárková balení fernet+sklenička…
Ze skladkostí: Peprmintky v čokoládě od Orionu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
7.10.16 13:07
@Jana525 píše:
Jinak to tedy byla zrejme prvni verejna premiera tohoto filmu v Britanii :mrgreen:

A bylo to nadabovaný nebo s titulkama? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný