Tipy na těstovinový salát

5065
20.6.13 09:33

Typy na těstovinový salát

Ahoj holky, nemáte některá typ na dobrý těstovinový salát?? Chtěla bych dneska nějakej rychlej udělat, v tom vedru nemáme ani na nic pořádně chuť… dělám klasiku buď s tuňákem nebo kuřetem, paprika, rajčata… ráda bych zkusila něco nového, nějaký osvědčený recept by bodnul :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
358
20.6.13 09:36

Já jsem nedávno chtěla udělat kolínka s osmaženou cibulkou a anglickou, ale v tom vedru se to teplé nikomu nechtělo jíst, tak jsem tam přidala nakrájenou zeleninu (rajčata, paprika, okurka) a majonézu a byl vynikající. Ta slanina tomu dodala skvělou chuť :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
20.6.13 09:38

Já dělám ze šoaget, na malé kousky špaget, y hodně cibule, papriky, rajčata, klobásku, eidam na kostičky, trošku tatarky, víc majonezy, a malinko kečuou, a sůl a pepř, je to vynikající

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
20.6.13 09:38

Včera jsem dělala. Těstoviny, sterilovaná paprika a hrášek, cherry rajčata, šunka, gouda a dresing ze zakysaný smetany. Dresing: zakysaná smetana, sůl, pepř a nějaká směs bylinek, čítající česnek, pažitku, petržel a asi ještě něco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
20.6.13 09:40

Já dělím tento uvařím testoviny, orestuju trochu křecího masa(není nutné), samozřejmě si ho ochut podle svých představ, přidáme jakkoukoliv zeleninku(paprika, okurka, rajče..), můžeš dát i porek, dodá tomu dobrou chut, pak tam dám místo majolku jogurt a osolím a opepřím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
20.6.13 09:41

Ja delam:testoviny, paprika, okurka, rajcata nakrajena niva, eidam a nakonec tatarku ale co tomu da nejlepsi chut je, kdyz to dochutite vegetkou je to opravdu vyborne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@lleennttiillkkaa píše:
Včera jsem dělala. Těstoviny, sterilovaná paprika a hrášek, cherry rajčata, šunka, gouda a dresing ze zakysaný smetany. Dresing: zakysaná smetana, sůl, pepř a nějaká směs bylinek, čítající česnek, pažitku, petržel a asi ještě něco :)

Jé ten vypaá dpbře, ten budu muset zkusit

• Citovat
  • Upravit
1957

Já mám ráda kombinaci slaného s ovocem. teď na léto je fajn ke kuřecím kouskům (nebo šunce) kromě zeleniny (já ráda okurek, rajče) přihodit i kousek jablíčka/broskve na kostky a jako dresing použít bílý jogurt s bylinkami.
jinak k tuňákovi přidávám třeba fazole z konzervy a kyselé okurky, taky fajn obměna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
20.6.13 09:44
@maffi píše:
Já mám ráda kombinaci slaného s ovocem. teď na léto je fajn ke kuřecím kouskům (nebo šunce) kromě zeleniny (já ráda okurek, rajče) přihodit i kousek jablíčka/broskve na kostky a jako dresing použít bílý jogurt s bylinkami.
jinak k tuňákovi přidávám třeba fazole z konzervy a kyselé okurky, taky fajn obměna.

Tak to já zase nee :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
20.6.13 09:44

Krevety, okurka, rajce, paprika, olej a vinny ocet, pripadne sul a pepr

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
20.6.13 09:46

Ja mam rada z krabich tycinek… :)

Na trose olivoveho oleje orestuju cibulku, mrazenou kukurici, sparim tycinky, oloupu, nakrajim, smicham s cibulkou s kukurici, pridam kysele okurky, majolku, sul, pepr, citronovou stavu, petrzelku…

• Citovat
  • Upravit
114
20.6.13 09:48

Já dělám těstoviny do toho zamíchám nakrájený párek a přimíchám kyselí zelí. nevim jak jiným ale mě to děsně chutná :-) a nebo těstoviny a do toho nastrouhám eidam, nivu hermelín a přidám kukuřici, hrášek a žampiony a pak to promíchám s bílým jogurtem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
20.6.13 09:49

@Týna K. Já dělám jenom těstoviny rajčata okurka paprika eidam vajíčko nakrajené natrvdo a spoustu bazalky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
20.6.13 09:54

Holky, nezlobte, ale jak to tak ctu, tak se nedivim, ze nas stat je v prvnim miste na svete v rakovine tlusteho streva…

• Citovat
  • Upravit
81481
20.6.13 10:00

Dělím ze sezoní zeleniny, co přivezou v bedýnce. jde cokoli - ledový salát, na kolečka řekvičky, rukola, nastrouhaná kedlubna, naklíčené mungo. Zálivku dělám obvykle jogurtovou nebo ze zakysané smetany. Fajn jsou i saláty s rýžovými těstovinami, pro změnu.

Příspěvek upraven 20.06.13 v 10:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport