Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj potřebovala bych informaci jestli uz rostou boruvky nebo je na ne jeste brzy? Myslim, ze byvaji kolem konce skolniho roku, ne? Lokalita by byla nejlepsi na Svitavsku. Loni sem je propasla, tak letos mi snad neutecou. Moc dekuji za kazde info ![]()
Když kouknu na „borůvkové“ fotky z předloňska, tak jsou datovány v půlce července.. počítám, že letošek nebude jiný, byl přeci docela studený začátek
Já na ně chodím poslední týden v červnu a pak v červenci…ale jsem od Rokycan, takže trošku daleko…
No my máme na zahradě ještě zelené a to jsme na jižní Moravě takže ještě je čas. Zatím můžeš vyrazit na lesní jahůdky.
Já bych se tak blbě zeptala spíš jestli už rostou houby a kde?
![]()
@katiiik Posázaví - rostou jak vzteklý, od lišek, přes bábrdle, modráky a našla jsem i smrkového hříbka ![]()
@Žirafátko píše:
Obávám se, že všechny shořely
To říká každej rok někdo, ale vždycky jsem našla krásný obrovský na svým místě (Brdy, od Svitav dost daleko no)
Tak jsem byla skouknout svoje místo a nic…vůbec nic, jen miniaturní zelený „zárodky“, takže až tak za měsíc…
Už první týden v červenci každý rok trhám na koláč i do zásoby
. Okolí Branžeš. Jak to bude letos uvidím v sobotu, kdy tam vyrážíme opět na rekreaci. ![]()
Ahojky, neprozradíte někdo kam chodit na borůvky v okolí Slavkova u Brna? Zatím jsem nepotkala ani žádné borůvčí, natož borůvky
Nebo u Vyškova ![]()
Nýrsko šumava my byli dnes a rostou hodně a jsou velký, koláč už růžoví v troubě
Jeee, ja chci taky :$ Na Svitavsku pry letos nejsou, tak nevim kam jet.
Zas ne pres celou republiku… Nevite? Jsem z Jihomoravskeho kraje, Blanensko.