Tyran

Napsat příspěvek
Velikost písma:
424
28.12.10 21:07

Syn není jeho, naštěstí. S bývalým manželem dobře vycházíme, klukovi se hodně věnuje. Syn mi je oporou, i když jako puberťák mi taky přidělává starosti. Je to citlivý kluk a tím, co si tady prožil, přišel o kus dětství.
Jj, zámek jsem vyměnila. Přesto jsem dnes udělala velikou chybu, že jsem ho pustila přes práh, když si přišel pro věci. Zase jsem mu podala ruku a schytala kopanec. Už to nikdy neudělám.
Musím stále fungovat, pro děti, nemůžu si někam zalézt a brečet do polštáře nebo vypít flašku. Už jsem unavená z toho, jak mám být pořád silná.Ale co, nejhorší je propadnout sebelítosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
28.12.10 21:09

Jinak teda…jsem se tu, i když nechtíc, odtajnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
28.12.10 21:12

Já myslím, že tím, že ses odtajnila si nic nezkazila :kytka: důležité je to ze sebe dostat… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
28.12.10 21:14

Já teda ze začátku o tom co jsem prožila nechtěla moc mluvit, neboť jsem se styděla a taky jsem nechtěla působit jako chudinka co kudy chodí tudy si stěžuje :roll: ale přesto mi to moc pomohlo se vypovídat, i kdyby před cizími lidmi na internetu :roll: ale s lidmi co si prošli podobným nebo stejným scénářem život… a je to obohacující a uzdravující aspoň z části.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
28.12.10 21:24

No přesně, člověk se za to stydí a ani nechce obtěžovat. Jenže mi pomáhá to říct a třeba slyšet, kdo má podobnou zkušenost a že se z toho dostaly a jsou šťastné. On se mě pokusil a skoro se mu to povedlo, odstřihnout mě od každého a zákeřně mě pomlouvá a dělá ze mě blázna, cítím se tak bezmocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
28.12.10 21:29

Víš co já jsem to měla tak, že jsem se o malou starala zpočátku sama, protože měl názor, že jsem za tu péči placená a beru za to vlastně mateřskou. Už tak k tomu všemu domu dodal korunu! A taky jsem nemohla bez něj vyjít z domu musela jsem čekat až přijede z práce. Ačkoli jsem třeba vážně nikde nebyla přijel z práce a hned na mě spustil, že mě viděl a že ví že jsem byla venku s tou a s tím a stím… :roll: o neprvadě jsem ho nikdy nepřesvědčila…a když už jsem na tom psychicky byla opravdu špatně zvedla jsem se už mě nebylo :potlesk: ačkoli ho vídám, když si přijde pro malou - v tom se hodně změnil začal se starat a platit a dokonce ji už i přebalí lahoda :dance: ale nikdy bych se k takovému člověku už nevráila, i kdybych měla zůstat do konce dní sama :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
28.12.10 21:36

Víš, na Štědrý den, když jsem po něm nechala vyhlásit to pátrání, volala mi jeho sestra ze Slovenska, která se o mě nikdy nezajímala a pustila se do mě. On si tam celé ty roky, jako i jinde, stěžuje, Prý : on by tě nezabil, musíš být víc pokorná a jaktože jsi udělala tohleto a támhleto a proč mu vyčítáš milenky …no jedna lež za druhou. Přitom on mě už podvedl, i kdybych mu je vyčítala, mám na to právo, ale nevyčítala jsem. Naopak on slídil a šmejdil a podezíral. Myslela jsem si, že by pro malou dýchal, ale dnes vím, že je jen nástroj k vydírání mě. A nikdy se asi nesmířím s tím, že malá nemá tátu. Už na miminko ječí z 10 cm do obličeje, že máma je svině. Své starší dceři po rozvodu dělal to, že neustále pomlouval její matku a říkal, jaká je hysterka a zlá a co všechno špatnýho provedla. Toho se nikdy nechci dožít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
28.12.10 21:40

Ty bláho to je teda dobrý psychopat :pocitac: :poblion: je mi zle z toho co tady čtu!!! Nesmíš si takové věci vůbec připouštět. Hlavně ne to, že o tobě něco po rodině a po známých rozhlašoval to tě dostane do kolen!! A dceru si ochránit!! :srdce: Neboj, když přijde na ten soud tak tě v tom nenechá a třeba se taky zařídí pokud se prokáže , že je narušený aby se k vám na 100m možná i víc nepřibližoval :palec: … Dělá ti vyložené zlo, a opravdu malou má jako nástroj, aby ti ubližoval. To si nesmíš nechat líbit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
28.12.10 21:41

A tu jeho sestru bych z fleku poslala někam… :pankac: celou dobu nic a najednou po tobě takhle vyjede. Sakra, neví absolutně čím sis prošla a takové tyhle řečičky se mi fakt příčí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
28.12.10 21:51

bud ráda, že je pryč… a už ho zpět neber

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
28.12.10 22:04

Jsem jeho třetí životní partnerka. Jen syn jeho sestry si dal dvě a dvě dohromady a řekl : Yveta byla svině, Mirka byla svině a když i Veronika je svině, to už je divný.Jeho sestra neví, která bije, nic o něm neví, on je od 18 v Čechách a vidí se jednou za rok maximálně a to přijede hodný bráška, který ze sebe udělá chudáčka a oběť. Ta rodina byla jediná, kterou malá měla, ale stejně se o nás nezajímali, byli v kontaktu jen s ním. Ani za celé těhotenství se mi nikdo neozval, i když věděli, že jsem na všechno sama. Vůbec nevědí, že jsem celou dobu chodila do krizové poradny, byla neustále před zhroucením a měla šílené stavy. Jen zázrakem jsem o dítě nepřišla. Pro malou mi nepřidal ani na výbavičku a týral mě třeba tím, že odjel za novou přítelkyní a psal mi, jak se má báječně a já jsem psychopatka a ať se klidně oběsím, pak zas přijel a otravoval mě, když jsem s ním nechtěla mluvit, volal, že mi podřízne krk.Do poslední chvíle jsem pracovala, i když jsem na tom po zdravotní stránce byla špatně, jen abych nás uživila a měla nějaké peníze pro miminko. A já hloupá ho vzala zpátky…no nemám si na čelo vytetovvat : kráva? Mělo mi být jasné, že se o dítě nikdy nepostará a jen se mě bude snažit zničit. Teď, když jsem se tu hroutila z jeho výhrůžek o sebevraždě, hledala jsem ho, ještě mi zavolá jeho sestra a vyčítá mi a on se všem jen směje. Když ho policie vypátrala, napsal mi, abych si nechala té falešné starostlivosti. Já vím, je to pryč, ale také vím, že mi nikdy nedá pokoj, pokud si nezařídí svůj život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenika
28.12.10 22:39

Po tom, co ti udělal, vůbec nechápu, že jsi ho ještě hledala. No a kdyby si něco udělal ( a tito pánové to nedělají), tak bych neměla ani jednu výčitku. On tě nejenom týral, ještě podváděl, a nakonec jsi ho i živila. K čemu teda byl? To nebyly na začátku nějaké indicie, které by vedly k podezření, že něco není v pořádku_? Od švagrové máma měla prvního manžela pruďase, od toho utekla po 20 létecxh manželství a za rok si brala dalšího, který ji 10 let mlátil takovým způsobem, že zůstala párkrát v nemocnici. Doslova a do písmene naplánovala útěk, který si ji zdařil. Asi by ji zabil. Když nám to vyprávěla, slzely jsme. Nyní má přítele, no a co myslíte? Tyran! Sem tam monokl pod okem, nebo jinde, ale vždy se vymluví, že něco… Tak a jak ji pomoct? Když jsem jí jednou jen naznačila, že kdyby, tak…, tak se stáhla, nikam nechodí. Tím vším chci říct, dej si pozor na další vztahy. Vychovávej děti a zatím kašli na chlapi, dej si čas.

• Citovat
  • Upravit
14598
28.12.10 22:48

Revu - mě ex pomalu postupně od všech odstřihnul, takže když pak odešel s jednou ze svých milenek, zůstala jsem s Kity sama.
A stydět se? Každý máme za sebou nějakou minulost a já tu psala veřejně hodně otevřenou zpověď o zneužívání, pokusech o znásilnění i znásilnění jako takovén. Neanonymně. Prostě na rovinu. Mi to pomáhá se s tím srovnávat. A mluvím o tom i v realitě… mezi lidma, co mě znají. Pak každý snáz pochopí neočekávanou nebo nepředpokládanou reakci.

Očividně je to zamindrákovaný kretén, který si řeší miándrák řevem po rodině - ženě, dětech… jako miminko akorát neskutečně vyděsí. le to naštěstí neví o co jde a on si machr udělal dobře… vraždit takové. To můj ex měl aspoň tolik „slušnosti“ že to nidky nedělal před dcerou nebo když byla doma. Že se ho sestra zastává - jasný, a bude hůř.. čím víc lidí přesvědčí o své pravdě a o tom, jak ty jsi špatná… tím víc to budeš poslouchat, ale lidi časem stejně jako umě zjistí, kde je pravda…a teda neřvat po něm za milenky 8-o jeho sestra asi upadla, ne? Když má partnerku a dítě, co leze jinam… tohle bych už nikdy nesnesla a řeknu ti, že rozvedená jsem 5 let a bývalého nemanželskému synovi je 7 let.

A určitě si to tetovat nenechej.. prostě jsi chtěla (stejně jako já) zachovat dítku rodinu, mít doma tátu pro mimčo…a nepřekvapilo by mě, kdybys měla pocity, že ty můžeš za to, že se tak chová, že zahýbá, protože kdyby bylo vše OK? nedělal by to..... ale dělal.. věř, že jo… vše tohle znám. Jediné, co ex nedělal je nehrál automaty, jinak chlast, ženské, bití, zastavování věcí, půjčky, dluhy,. nechtěl pracovat. dokázal i 2 měsíce chodit denně do práce a přitom nepracoval. Až jsme si vyžádala zaslání jeho výpovědi… bylo jasno… Jak štastná jsem byla, když jsme se ho napodruhé orpavdu zbavila. /Paradoxem je,že 18 tka, se kterou mě opustil žije už 3 roky sama s dcerkou - teda už má nového a s ním kluka a o dcerku se stará její matka…prostě s ním žádná nevydržela. ani já jako první, ani druhá, co s ní má syna ani třetí, co s ní má dlaší dcerku)

A jen co se hrany těchto emocí otupí, nechá toho, ono ho to omrzí. Fakt vím o čem mluvím a vím jak ti je. Já „naštěstí“ o druhé dítě s ex přišla… jinak nevím nevím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
28.12.10 22:49

Ano, přiznám se, indicie samozřejmě byly. Jenže… Jak už to bývá, bývají takoví muži manipulanti (odstřihnou tě od světa, dokáží hrát velké divadlo a slíbí ti hory i s horákama, postupně ti ničí sebevědomí a vzbuzují pocit viny). Je to psychologický problém a spousta žen, do kterých by to nikdo neřekl, takhle žije a trpí. Asi doplácím na svoje samaritánské sklony, touhu po lásce a rodině. Ano, musím si dát velký pozor do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
28.12.10 22:54

Jeniko - nesouhlasím s tebou a myslím, že i většina holek tady - a věř, že z jiných diskuzí vím, že je nás tu opravdu hodně - by nesouhlasila s varováním před dalšími vztahy.
TO co se stalo mámě švagrové je spíš vyjímka. Většina z nás tady jsme znova maminkami ve spokojených vztazích…
jen nic neuspěchat a dát si s výběrem pozor, ale nemyslím, že být sama je to správné.
Třeba známá je sama, zvykla si tak a měnit to nechce. Jenže dcera skončila na vysoké,sny tam loni nastoupil a ona je najednou sama jako kůl v plotě… navíc měla na lyžích velmi ošklivý úraz s trvalými následky… a je na to vše sama. děti studují mimo, ona jako OSVČ nemá žádný příjem, nemá oporm, partnera.. nemá krom dospělých dětí studujících mimo město nikoho. Ti jí sice pomáhají jak můžou, ale tím přichází o své mládí a svůj život…

Právě jsme se ptala manžela (mimo jiném týraným manželkou) , co si myslí o názoru abys zůstala sama…a sám říká blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí