Tyran

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
30.12.10 23:03
revu píše:
Včera mi zas několikrát volal a psal sms. Na nic jsem nereagovala. Taky mi vyhrožoval, že dá na internet moje intimní fotky a že budu mít stovky zájemců a dělá ze mě kurvu. Během dneška ale už budu mít změněná obě tel. čísla a bude mít po žížalkách.

Teda já ti tak držim palce, aby ti s tou změnou čísel vyšlo. :palec: :hug:
Hajzl jeden :cert: :cert:

A kam na internet ? Do seznamky ?? Co dam dá za kontakt ? Tvůj telefon ?? Klidně, ty budeš mít jiný :pankac:
Myslím, že nedavno proběhl případ, že někdo takhle vystavil fotky své bývalé přítelkyně bez jejího vědomí a byl za to odsouzenej…zkusila bych si zjistit, jak to je…myslím, že by k tomu potřeboval tvůj souhlas, ne ??
A vždycky se dá vymluvit na fotomontáž…

Tak držím palec… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
30.12.10 23:10

A pokud se tam teda najdeš dají se fotky nahlásit admin. který je pak může smazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
31.12.10 12:58

Holky, byl to profil na badoo, který jsem si zřídila kdysi jen proto, že to byla jediná možnost jak pokecat s jedním dávným známým z daleka. Už tam dlouho nechodím, s nikým jsem se neseznamovala a už jsem ten profil vymazala.Podle něj jsem kurva, tak ať žijou kurvy, v roce zajíce, ať je kurev tisíce :-D N ic s tím nenadělám, pokud je bude někam chtít dát, jestli to udělá, pak to budu řešit, pokud se to dozvím, přes policii. Ale myslím, že nedá, i když kámošovi je určitě ukazoval.
Nihasko, když tě obtěžuje, ty mu někdy reaguješ? Zatím to jedno číslo ještě nemám změněné a tak mi dnes v noci zase psal, opět šikovně zabalené urážky, lži (strašně se ztrapňuje, když lže mně o věcech, který jsou jasný jak facka)a prý ho nemám obbtěžovat - já!!! A to prosím byla odpověď na mnou zaslanou kondolenci jeho rodině k úmrtí babičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
31.12.10 13:29

Revo ne nereaguju.. kdysi jsem reagovala protože neustále zmiňoval Anetku, ale teď ho zvysoka!! moje číslo nemá protože jsem si ho před 3mi lety změnila.. a na icq ho mám v ignoru ;)

• Citovat
  • Upravit
424
31.12.10 13:36

Zatím se taky držím a nereaguju, ale ještě nejsem tak nad věcí, že by mi to bylo šumák. V hlavě mi to pořád jede a omlouvám sama sebe, přitom jsem neudělala nic špatnýho a vím, že se nemám za co omlouvat a vvysvvětlovat. Je to takový schíza, ale to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
31.12.10 15:20

Já to dělala taky.. přejde to.. já s tím bojovala skoro rok.. a přešlo mě to.. teď už se nad jeho vzkazy pousměju, schovám.. ono se to jednou hodit bude..

• Citovat
  • Upravit
14598
1.1.11 18:42

Děvčata, opravdu to chce nebát se a vše ignorovat. Nevolat nepsat, nereagovat… pokud je to jen trochu možné…

A revu, spousta chlapů fotkama vyhrožuje, ale nakonec to neudělají…
Navíc se dle čísel mobilu dá zpětně zjistit kdo komu volal a psal… takže když se nebudeš ozývat a bude to chodit jen od něj.....

Přeji Vám moc moc síly a lásky v tomto roce..... má být úspěšný, tak se tím řiďme… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.1.11 09:41

Nemá být zase tak úspěšný, jen únor a březen … srpen a září z tohoto roku by měly být úspěšné měsíce, zbytek… palec dolů :think: Každopádně, taky věřím, že tenhle rok bude aspoň o píď úspěšnější :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
3.1.11 12:27

Ahoj holky. Pořád se držím a nereaguju. S těma fotkama, to jsem hodila za hlavu. On psal naposledy na Silvestra a to i jeho sestra, kde mě uráželi, on pak ještě psal jednu sms jako novoroční přání pro malou …jak jí taťka miluje a je s ní každičkouo vteřinu a aby jí ochraňoval Bůh a láska… no samý cinty. Jedno číslo ještě nemám změněné, ale před chvílí jsem to urgovala. Tak bych pak měla mít klid, pokud na mě nebude čekat třeba před bazénem, až půjdeme s malou plavat.
A co se týče nového roku, věřím, že bude fajn a pro mě už jen proto, že skončilo něco moc zlýho. A všem vám přeju pohodu a klid v novém roce,ale především zdraví. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
3.1.11 13:15

to je dobře že ho ignoruješ ;) kdyby tě obtěžoval před bazénem volej 158 ;)

• Citovat
  • Upravit
7569
2.2.11 23:59

Tak co Revu, jak to dopadlo ??? 8-o
Sledovala jsem tvoje trápení…Dal ti pokoj ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
3.2.11 00:15

Ahoj. Tak to víš, válčím sama s dětmi.Už je to vlastně měsíc, co jsem tu psala. Ex - budeme mu říkat R. - mě kontaktuje kvůli malé. Nezbývá mu než napsat mi mail. Někdy přijde i domů, že si ji chce pochovat nebo do bazénu, když chodíme plavat.Vyhýbám se komunikaci s ním na jakékoliv téma, protože je to veliký manipulátor.Naposledy mě požádal, jestli bych se s ním sešla v kavárně s malou, aby si s ní mohl pohrát. No udělala jsem to, ale po hodině jsem naštvaně odešla.To jsem se zase dozvěděla věcí(nikdy mi neodpustí, co jsem udělala, prý jsem ho okradla, jsem zlá a bezcitná, když se chtěl sebevraždit, tak jsem ho začala hledat moc pozdě, peníze prý po něm chci, abych si udržela standard, pracovat nepůjde, protože by skončil na vozíku a to by se mi prý náramně líbilo )A to jsem po něm chtěla jen výživné a peníze, které jsem mu půjčila - ty mi zapřel. Víš co taky dělá? Nechce si odnést svoje věci a půjčuje si oblečení a říká, že jsem mu všechno ukradla. Včera jsem to zabalila do pytlů a poputuje to k jeho dceři.
Dalo by se vyprávět, co všechno na mě zkoušel. Prostě manipulátor 1. třídy.
Přesně za týden už máme soud o svěření do péče a výživné. Uf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
3.2.11 00:17

Jo a před hodinou začal rok zajíce, tak snad nám přinese nové a pozitivní změny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
3.2.11 02:01

Uffffff, přečetla jsem to jedním dechem, držím palce ať se ho brzo zbavíš.

Ale od začátku přemýšlím o tom, jestli jsi v bezpečí i tady? Nezná Tvůj nick? Neví že píšeš na Emimi? Dávej si na něj větší pozor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
3.2.11 10:26

To asi nejsem, kdyby chtěl, najde mě tady. No ale co,aspoň by mi mohl třeba poradit, ne? :roll: Dělám si z toho srandu, i když to moc k smíchu není a mám chvíle, kdy je mi všechno moc líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí