Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
revu píše:
Včera mi zas několikrát volal a psal sms. Na nic jsem nereagovala. Taky mi vyhrožoval, že dá na internet moje intimní fotky a že budu mít stovky zájemců a dělá ze mě kurvu. Během dneška ale už budu mít změněná obě tel. čísla a bude mít po žížalkách.
Teda já ti tak držim palce, aby ti s tou změnou čísel vyšlo.
![]()
Hajzl jeden
![]()
A kam na internet ? Do seznamky ?? Co dam dá za kontakt ? Tvůj telefon ?? Klidně, ty budeš mít jiný ![]()
Myslím, že nedavno proběhl případ, že někdo takhle vystavil fotky své bývalé přítelkyně bez jejího vědomí a byl za to odsouzenej…zkusila bych si zjistit, jak to je…myslím, že by k tomu potřeboval tvůj souhlas, ne ??
A vždycky se dá vymluvit na fotomontáž…
Tak držím palec… ![]()
A pokud se tam teda najdeš dají se fotky nahlásit admin. který je pak může smazat.
Holky, byl to profil na badoo, který jsem si zřídila kdysi jen proto, že to byla jediná možnost jak pokecat s jedním dávným známým z daleka. Už tam dlouho nechodím, s nikým jsem se neseznamovala a už jsem ten profil vymazala.Podle něj jsem kurva, tak ať žijou kurvy, v roce zajíce, ať je kurev tisíce
N ic s tím nenadělám, pokud je bude někam chtít dát, jestli to udělá, pak to budu řešit, pokud se to dozvím, přes policii. Ale myslím, že nedá, i když kámošovi je určitě ukazoval.
Nihasko, když tě obtěžuje, ty mu někdy reaguješ? Zatím to jedno číslo ještě nemám změněné a tak mi dnes v noci zase psal, opět šikovně zabalené urážky, lži (strašně se ztrapňuje, když lže mně o věcech, který jsou jasný jak facka)a prý ho nemám obbtěžovat - já!!! A to prosím byla odpověď na mnou zaslanou kondolenci jeho rodině k úmrtí babičky.
Revo ne nereaguju.. kdysi jsem reagovala protože neustále zmiňoval Anetku, ale teď ho zvysoka!! moje číslo nemá protože jsem si ho před 3mi lety změnila.. a na icq ho mám v ignoru ![]()
Zatím se taky držím a nereaguju, ale ještě nejsem tak nad věcí, že by mi to bylo šumák. V hlavě mi to pořád jede a omlouvám sama sebe, přitom jsem neudělala nic špatnýho a vím, že se nemám za co omlouvat a vvysvvětlovat. Je to takový schíza, ale to přejde.
Já to dělala taky.. přejde to.. já s tím bojovala skoro rok.. a přešlo mě to.. teď už se nad jeho vzkazy pousměju, schovám.. ono se to jednou hodit bude..
Děvčata, opravdu to chce nebát se a vše ignorovat. Nevolat nepsat, nereagovat… pokud je to jen trochu možné…
A revu, spousta chlapů fotkama vyhrožuje, ale nakonec to neudělají…
Navíc se dle čísel mobilu dá zpětně zjistit kdo komu volal a psal… takže když se nebudeš ozývat a bude to chodit jen od něj.....
Přeji Vám moc moc síly a lásky v tomto roce..... má být úspěšný, tak se tím řiďme… ![]()
Nemá být zase tak úspěšný, jen únor a březen … srpen a září z tohoto roku by měly být úspěšné měsíce, zbytek… palec dolů
Každopádně, taky věřím, že tenhle rok bude aspoň o píď úspěšnější ![]()
Ahoj holky. Pořád se držím a nereaguju. S těma fotkama, to jsem hodila za hlavu. On psal naposledy na Silvestra a to i jeho sestra, kde mě uráželi, on pak ještě psal jednu sms jako novoroční přání pro malou …jak jí taťka miluje a je s ní každičkouo vteřinu a aby jí ochraňoval Bůh a láska… no samý cinty. Jedno číslo ještě nemám změněné, ale před chvílí jsem to urgovala. Tak bych pak měla mít klid, pokud na mě nebude čekat třeba před bazénem, až půjdeme s malou plavat.
A co se týče nového roku, věřím, že bude fajn a pro mě už jen proto, že skončilo něco moc zlýho. A všem vám přeju pohodu a klid v novém roce,ale především zdraví. ![]()
to je dobře že ho ignoruješ
kdyby tě obtěžoval před bazénem volej 158 ![]()
Tak co Revu, jak to dopadlo ??? ![]()
Sledovala jsem tvoje trápení…Dal ti pokoj ???
Ahoj. Tak to víš, válčím sama s dětmi.Už je to vlastně měsíc, co jsem tu psala. Ex - budeme mu říkat R. - mě kontaktuje kvůli malé. Nezbývá mu než napsat mi mail. Někdy přijde i domů, že si ji chce pochovat nebo do bazénu, když chodíme plavat.Vyhýbám se komunikaci s ním na jakékoliv téma, protože je to veliký manipulátor.Naposledy mě požádal, jestli bych se s ním sešla v kavárně s malou, aby si s ní mohl pohrát. No udělala jsem to, ale po hodině jsem naštvaně odešla.To jsem se zase dozvěděla věcí(nikdy mi neodpustí, co jsem udělala, prý jsem ho okradla, jsem zlá a bezcitná, když se chtěl sebevraždit, tak jsem ho začala hledat moc pozdě, peníze prý po něm chci, abych si udržela standard, pracovat nepůjde, protože by skončil na vozíku a to by se mi prý náramně líbilo )A to jsem po něm chtěla jen výživné a peníze, které jsem mu půjčila - ty mi zapřel. Víš co taky dělá? Nechce si odnést svoje věci a půjčuje si oblečení a říká, že jsem mu všechno ukradla. Včera jsem to zabalila do pytlů a poputuje to k jeho dceři.
Dalo by se vyprávět, co všechno na mě zkoušel. Prostě manipulátor 1. třídy.
Přesně za týden už máme soud o svěření do péče a výživné. Uf.
Jo a před hodinou začal rok zajíce, tak snad nám přinese nové a pozitivní změny ![]()
Uffffff, přečetla jsem to jedním dechem, držím palce ať se ho brzo zbavíš.
Ale od začátku přemýšlím o tom, jestli jsi v bezpečí i tady? Nezná Tvůj nick? Neví že píšeš na Emimi? Dávej si na něj větší pozor ![]()
To asi nejsem, kdyby chtěl, najde mě tady. No ale co,aspoň by mi mohl třeba poradit, ne?
Dělám si z toho srandu, i když to moc k smíchu není a mám chvíle, kdy je mi všechno moc líto.