Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Markit.Hl píše:
A to není bití? je to fyzické násilí - teda když pominu ty psychické hrůzy.
Chtěla jsem říct, že mi nedá ránu, abych měla modřinu. Na to si dává pozor a může říkat, že mě nikdy neuhodil.
revu píše:
pro DanMaj - jo, to si pořád říkám, mohlo to dopadnout daleko hůř, ať už by mi ublížil, nebo mě jako osobnost úplně zničil, nebo bych byla bez zázemí, chtěl, abych prodala byt, vzala si hypotéku a koupila barák, ještě že jsem se nedala, dneska bych byla adeptka na učinkování v pořadu Krotitelé dluhů a byla bych s dětmi bezdomovec.
jj, udělala jsi dobře ![]()
Nihaska píše:
Revo já si občas taky říkám.. ať mi píše že jsem zabila svojí jedinou dcerku.. Ona s ním odjela mimo republiku.. u ní dosáhl čeho chtěl.. u mě se mu to nepovedlo!! Já a moje rodina víme jak to bylo.. a kecy typu že jsem neudělala obřad a pohřeb si může strčit někam.. že mě udá za smrt.. hm to už tady bylo tolikrát a za dva roky co Anetka nežije to neudělal.. Já už se nad jeho kecy nepozastavuju.. pomyslím si svoje.. Nejsem už pod jeho vlivem a to se mu nelíbí.. Asi žárlí.. nedávno mi okomentoval i přítele.. Jak by mě zrovna jeho názor zajímal..
To je ono, nejsi pod jeho vlivem, naštěstí a proto si opravdu ty řeči může strčit za klobouk, z toho se teď už nezhroutíš. Ale je to příšerný takový řeči okolo smrti dcery.
Já akorát tu rodinu nemám, měla jsem jen nevlastního bratra a u něj mi to zařídil tak, že už rok se mnou nepromluví, naprosto mě odepsal. A mám jednu výbornou kamarádku, ta se ale za půl roku stěhuje na Slovensko ![]()
revo.. je dobře že sis tu hypotéku nevzala.. já si vzala půjčku
přes Provident.. takže dluhů plnou pr… k tomu paušal.. No prostě jsem byla dobře zmanipulovatelná a naši ti největší ..... !!!! teď je to mezi mnou a rodiči zase v pořádku ![]()
Nejhorší na tom vše je, že jizvy na těle zmizí rychle, ale ty na duši jsou tu pořád
![]()
revo když budeš chtít můžeš kdykoliv napsat
mě zůstal jen nejlepší kamarád kterého taky vídám málo.. a zkusila si bratra kontaktovat?
zkus to, samozřejmě že nevím co udělal..
Nihaska píše:
revo když budeš chtít můžeš kdykoliv napsat![]()
![]()
mě zůstal jen nejlepší kamarád kterého taky vídám málo.. a zkusila si bratra kontaktovat?
zkus to, samozřejmě že nevím co udělal..
Děkuju. Já ho kontaktovat nebudu, když se nechá zmanipulovat od takového člověka a vykašle se na ségru, o který říkal, že jí zbožňuje. Vlastně mě u nich vždycky pomlouval, vysedávakli spolu v hospodě. Pak, když jsem byla těhotná a on odešel, brácha se vůbec nezajímal, jestli něco nepotřebuju a jak jsem na tom. Pak jejich dvojčátka měli první narozeniny, oni pozvali půl města, každýho pobudu, ale ségru ne. Potom jsme se viděli s bráchou o Vánocích, dala jsem mu dárky a to bylo naposled, před rokem. Od té doby nic, žádný kontakt, ani když se malá narodila. A když jsem teď na Štědrý den hledala bývalýho a sháněla kontakty na jeho kamarády, volala jsem několikrát jemu i švagrové, ani jeden mi nezvedli telefon a ani nezavolali zpět. Mohla jsem cokkoliv potřebovat nebo jen popřát hezký Vánoce a oni nic. Víš, než takovou faleš a zr adu, to raději nikoho. Nestojím už o ně, smířila jsem se s tím.
To je hnusný
já to nepochopím..
Moje nabídka bude platit stále
takže kdykoliv cokoliv.. ![]()
No a s těmi penězi, já jsem vždycky byla ta, co hospodaří a šetří. Když jsem byla těhotná, šetřila jsem jako blázen, abych na všechno měla a taky nějakou rezervu, až na to budu sama, pak jsem ještě dostala porodný a od šéfa peníze. Jeho jsem pak vzala zpátky, nějaký čas živila a ještě mu půjčila peníze, který už mi nikdy nevrátí (dokonce peníze, který jsme škudlili s bývalým synovi na stavební spoření).Teď všude vykřikuje, že jsem ho obrala o všechno, že jsem na peníze a že jsem z něj udělala bezďáka a že do mě nacpal plno peněz. I tohhle je poučení, ale já teď nemůžu chodit do práce, tak mi to bude moc chybět.A zase se chlácholím : mohla jsem dopadnout mnohem hůř s půjčkama a hypotékou a leasingem.
Holky…jukla jsem k vám na profily…ne abych šmírovala,ale jestli nejste třeba někde kousek…
zažila jsem tyrana a magora..je to dávno,neměli jsme děti-naštěstí,ale i tak mi trvalo dlouho,než jsem odešla.
Vím,jak je to těžké a strašně moc vám držím palce,at to zvládnete.
Jste silné holky už jen proto,že s nima nejste ![]()
Včera mi zas několikrát volal a psal sms. Na nic jsem nereagovala. Taky mi vyhrožoval, že dá na internet moje intimní fotky a že budu mít stovky zájemců a dělá ze mě kurvu. Během dneška ale už budu mít změněná obě tel. čísla a bude mít po žížalkách.
Revo to je dobře že si změníš číslo.. s vyhrožováním ohledně intimních fotek se nezabývej.. tyhle výhrůžky jsou jen kecy.. to neudělá
Nihaska píše:
Revo to je dobře že si změníš číslo.. s vyhrožováním ohledně intimních fotek se nezabývej.. tyhle výhrůžky jsou jen kecy.. to neudělá
Možná udělá, myslím, že je schopen všeho, ale stejně s tím nic neudělám.
(ale je to hrozná představa, no kdybyste věděly, o jaký fotky jde
)
Revo.. neudělá.. tohle je vyhrožování.. Věřím že je to hrozná představa, ale neboj on to neudělá… erotické fotky jsem měla taky a jaksi zůstali u něj na disku a nikdy je nikam nedal… já jednou našla v našem (tehdy) společném pc fotku ženského přirození.. samozřejmě že nebylo moje, ale jeho v té době milenky..
Už neví jak dál tak ti vyhrožuje tímhle..
![]()
Možná máš pravdu, ohledně těch fotek jsme už měli spory a on ví, jak mi tím ublilžuje a ponižuje. A teď předpokládá, že když mi tohle napíše, tak se tady sesypu.