Účinný krém na keloidní jizvy

24.5.24 09:08

Účinný krém na keloidní jizvy

Prosím o vaše tipy na efektivní krém na keloidní jizvy, děkuji.

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
381
24.5.24 09:51

Ahoj, taky by mně zajímalo, mám strašnou keloidní jízvu, které se nejdu zbavit, již mi do ní píchali kortikoidy, vše možné krémy sem na ni mazala, aj mi ji na plastice korigovali, to pomohlo na chvíli a stejně zase narostla, pak hormony v těhotenství to ještě zhoršili..budu taky ráda za nejaký dobrý typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17441
24.5.24 09:53

Jedině injekce depomedrol nebo solumedrol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
24.5.24 09:55

@azaleila mne nepomohlo ani toto, opakovaně mi skouseli dávat nejdříve jeden pak druhý a nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.24 09:57

@Molu jak je mozny, ze to zase naroste vlivem hormonu? 😬 😬 😬 Ja to mam z kazdeho siti po odstraneni znamenek. Mazala jsem to sadlem, co si vsichni chvali, pak i jina bylinna prirodni masla a nic. Jsem ochotna, koupit si ty drahe masti, ale musim vedet, ze to fakt funguje. V estetickem centru mi jinak nabizeli za 3 tis. nejake rozpusteni, ale nezarucuji 100% efekt. Tak ja nevim, jak jinak to jeste lidi resi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.24 09:58
@azaleila píše: Více

@azaleila prosim, kde vam to aplikovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14762
24.5.24 10:35
@tacopotrebujeradu píše: Více

Aplikují to na klinikách plastické chirurgie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
24.5.24 14:08

@tacopotrebujeradu V ambulanci plastické chirurgie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14762
24.5.24 15:22

@tacopotrebujeradu Ještě dodám, že moje dcera má keloid v obličeji. Zkoušely jsme na to laser, ale nejspíš pozdě, až 5 měsíců po úrazu. Také Contractubex gel, jestli měl účinek, tak malý. Dost udělaly tlakové masáže, ale poříd to bylo dost vidět. A pak 11 měsíců po úrazu jí plastický chirurg do jizvy aplikoval Depomedrol. A to byl zázrak, hned druhý den jizva prakticky nebyla. Po cca půlroce se zase začala zviditelňovat, teď je to něco přes rok od aplikace a jizva je opět dost výrazná, opět keloidní. Chtělo by to další aplikaci, ale rozhodli jsme se, že ještě počkáme, protože teď dcera roste. Nevím, jestli má vliv i to, že to zranění, po kterém zůstala keloidní jizva, bylo docela velké, kus kůže pryč. Jak jsem pochopila od plastického chirurga, na Depomedrol není nikdy pozdě (narozdíl třeba od toho laseru, který je vhodné dávat co nejdřív po zhojení tkáně, třeba hned po sundání náplasti).

Za mě určitě stojí za to, zkusit ten Depomedrol. Ještě dodatek - v době úrazu bylo dceři 5,5 roku, teď je jí necelých 8 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí