Učitelka křičí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4398
16.2.15 21:00
@blecha72 píše:
K tomuto případu :mrgreen:
Ne,obecne k problematice,ostatne narky na dobu a rozmazlene zaky se tam najdou ;) Bylo to zajimave.
@blecha72 píše:
@ulice Tak sis tu udělala dobře. Dobrou.
Projeď si moje diskuze, fakt nemám ve zvyku navážet se do profesí, už jen proto, že neznám jejich náplň práce. Ale ty vlastně o učitelkách víš všechno, bo sis svoje v té lavici odseděla.
Dobre si nedelam, diskutuju, ale ty holt tezko beres jiny nazor ohledne ucitelstvi, za to ja nemuzu. Konlretne mi prijdes velmi neobjektivni…@hanka.br. Omlouvam se, tebe jsem tim ve skutecnosti nemyslela, ale. zahrnula te do „party“…Jinak s tvym prispevkem souhlasim…

I Simona me nekdy obohati svymi nazory z prostredi Ms, ale tentokrat mi proste prislo, ze je to celkem jednoznacna chyba ucitelk a zminovat unavu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
16.2.15 21:09

@ulice můžeš citovat můj neobjektivní příspěvek, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
16.2.15 21:09

Víš, ty nechápeš, proč (kopíruju) „v kazdem podobnem tematu parta ucitelek zacne vzdy nadavat na rodice, dobu, vychovu, deti, narocnost sveho povolani a podobne veci.“ Já zase nechápu, proč se vždy, když si v nějakém tématu ohledně školství učitelka postěžuje, že je to psychicky těžká práce, najde někdo inteligentní, co jí poradí, že když se jí to nelíbí, má jít dělat něco jinýho… 8o 8o :zed:
Tvl…tady si denně X matek stěžuje na náročnost mateřské a péče o dítě/děti…co takhle ty děcka dát do děcáku a jít dělat něco jinýho???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
16.2.15 21:11
@SIMONA1234 píše:
@ulice A co píšu ohledně skuhrání jsi taky doufám našla a nemusím vypisovat???

Viz vyse…Prislo mi to od.tebe jako takove nenapadne zastavani, unava, deti atd…Treba je to jen tim, ze ses.vic rozepsala nad tim co znas a nebylo to ve skutecnosti tak mysleno…A je pravda, ze nektere nazory na ktere reaguju, nebyli od ucitelek, ale beznych uzivatelek…

V podobnyych tematech se zakl. presvedcuje, ze chyba je vlastne v jejim. diteti anebo ni samotne a to mi vadi a casto pripada neobjektivni-vynecham zda to pise ucitelka ci ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
16.2.15 21:15

@blecha72 ne,staci si je precist ;) Podle.meho nazoru jsi v tehle pripadech neobjektivni vzdy.

@SIMONA1234 Prekrucujes to.Me neprijde zrovna ok si stezovat tam, kde zakl. Resi opacny problem a misto podpory se ji dostane skoleni o narocnosti profese ucitelek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
16.2.15 21:16

@ulice prosím o ten neobjektivní příspěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
16.2.15 21:21
@ulice píše:
V podobnyych tematech se zakl. presvedcuje, ze chyba je vlastne v jejim. diteti anebo ni samotne a to mi vadi a casto pripada neobjektivni-vynecham zda to pise ucitelka ci ne…

Na toto jsem taky reagovala. Viz naše konverzace výše. Chápu holky, že to mají těžké, ale někdy taky z diskusí cítím převahu názoru, že je to chyba rodičů a dítěte. Myslím, že se v tomto nikdy neshodneme, nebo spíš stoprocentně nepochopíme, ten kdo má zkušenosti s učením a prací v dětském kolektivu, to vždycky uvidí jinak, než rodič, co vnímá jen své dítě a jeho problémy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
16.2.15 21:27
@majki.r píše:
Na toto jsem taky reagovala. Viz naše konverzace výše. Chápu holky, že to mají těžké, ale někdy taky z diskusí cítím převahu názoru, že je to chyba rodičů a dítěte. Myslím, že se v tomto nikdy neshodneme, nebo spíš stoprocentně nepochopíme, ten kdo má zkušenosti s učením a prací v dětském kolektivu, to vždycky uvidí jinak, než rodič, co vnímá jen své dítě a jeho problémy. :nevim:

Ano…je to nepřenosné…Je to jako to, že já mám (zaplaťbůh) zdravé dítě a nikdy se nedokážu úplně vžít do problémů matky nemocného/postiženého dítěte…i kdybych si 100× myslela, že vím jak se cítí a co prožívá…nevím, protože jsem to nezažila. To samé je s pedagogickým povoláním. Těžko se pochopíme s někým, kdo nikdy nezažil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
17.2.15 11:27
@blecha72 píše:
@ulice prosím o ten neobjektivní příspěvek

Uz jsem ti psala,ze citovat nebudu,cely tvuj postoj v jakemkoliv podobnem tematu mi prijde silne neobjektivni a narazky na to,ze chyba neni v ucitelce byli v tomto tematu mimo,protoze ona ucitelka nerve jen na zakladatelcino ditko,ale na vsechny…Opravdu si nemyslim,ze nekdy bude mit smysl vest s tebou na tohle tema diskusi
ty vzdy vidis problem ve vsech ostatnich,jen ucitelka je v tom nevinne…

@majki.r píše:
Na toto jsem taky reagovala. Viz naše konverzace výše. Chápu holky, že to mají těžké, ale někdy taky z diskusí cítím převahu názoru, že je to chyba rodičů a dítěte. Myslím, že se v tomto nikdy neshodneme, nebo spíš stoprocentně nepochopíme, ten kdo má zkušenosti s učením a prací v dětském kolektivu, to vždycky uvidí jinak, než rodič, co vnímá jen své dítě a jeho problémy. :nevim:

Ja se snazim chapat i druhou stranu, ale v urcitych tematech si myslim, ze je mimo misu resit narocnost povolani atd.Kdyz lekar opakovane neco zkazi, nikoho nezajima, jestli byl unaveny, ze bere malo penez a ma to tezke…Pak se zakl. predklada, jak je to chyba ditete, jeji…Me se to proste nelibi…V dnesni dobe si myslim, ze se nekteri ucitele nemohou srovnat s tim, ze uz nejsou neomezena autorita pro deti i rodice, hlavne starsi generace tezko skousava, ze deti si nenechaji uz vsechno libit…Ona pedag. vzdelani holt nezajisti talent na praci s detmi, to clovek musi mit v sobe a takovy ucitele obdivuju…Ale je porad dost tech, kteri ve skolstvi nemaji co delat, bohuzel…

Na druhou stranu taky deti ucim, ze ucitel.je autorita a musi se respektovat.Ale stejne jako mne, tak i jemu muzou slusne oponovat a vyjadrit nesouhlas a vedi, ze v pripade nespravedlnosti se za ne postavim. A kdyz mi ucitel zarve na osmaka, tak to vazne resit nebudu, ale opakovane rvat na prvnacky ne, to bych resila s reditelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
17.2.15 11:29

@ulice tvrdíš o mně něco, co jsem řekla a nemůžeš to najít? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
17.2.15 13:20
@blecha72 píše:
@ulice tvrdíš o mně něco, co jsem řekla a nemůžeš to najít? :mrgreen:

tvrdim o tobe, ze jsi v podobnych pripadech velmi neobjektivni-chybu hledas ve vsech ostatnich krome ucitelky.Uz v pocatku tematu jsi zakl. neempaticky naznacovala, ze chyba bude v jejim diteti ci v ni a absolutne prehlizela fakt, ze ucitelka rve na vsechny deti, nejen na zakladatelcino.
Hledat nic nemusim :lol: Muj nazor na tvou neobjektivitu jsem vyjadrila a nemam potrebu ti cokoliv dokazovat citacemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
17.2.15 14:23

@ulice Promiň, ale když mě z něčeho obviňuješ, čekám důkaz. Pocit si strč do zádele :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
18.2.15 12:23

Tak to je blbé :( a přeřadit do jiné třídy? Aby pak dítě z toho nemělo stres do budoucna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
18.2.15 15:21

Mám pocit, že tu asi pár lidí vidělo školní kolektiv jen z rychliku. potom by tu neobhajovali dětičky.
co takhle pár sond do třídy prvňáků a druháků. malé dětičky?
no já nevím.

p. uč.: Děcka, tak jsem vám to nakopírovala
dítko.: tak to máte štěstí.

Prvňačky zastrkaly závlačky na všech záchodech a pak se schovaly na posledním a bavily se tím, že ostatní holčičky plačou, že nemají kde vykonat potřebu.

Další prvňačky namáčely papírové ručníky do umyvadel a bavily se tím, že je házely na strop a stěny, kde se přilepily a zůstaly tam. Když jsme se jich na to ptaly, do očí lhaly, že to nebyly i když jsme je přistihly.

V pololetí prvňáci vytopily třídu, protože zkoušeli, kam jde vytočit kohoutek a pak to nešlo zastavit.

že baští lepidla, dělají z mýdla a pap. kapesníků kašičky, kterými zacpávají odpady už ani nekomentuju.

když přišla do třídy návštěva, tak se strašně předváděli a jeden vymyslel, že bude netopýr a otočil se na židli, takže mu nohy trčely do stropu a hlavu měl u země.

slovo neběhej na chodbě používám asi 100× za desetiminutovou přestávku a jakmile domluvím se to opět rozběhne.

Další prvnáček se bavil tím, že po spolužácích házel shnilá jablka a těšilo ho, jaký to udělalo na bundách flek.

Druhák škrtil jiného druháka a tak dostal poznámku. Druhý den si stěžovala maminka, že on za to přece nemohl, že byl vyprovokovaný.

A to je jen výcuc z výcucu z tohoto pololetí. Další příhody z učitelského povolání by mohly následovat. Všechno, co jsem tu psala, dělaly děti vědomě a cíleně, že je to těšilo. A co můžou učitelé? pouze jim říct, aby to nedělaly.

Já sama jsem dala dítko k učitelce o které vím, že křičí a že ho donutí. a víte co? mé dítko ji miluje a já jsem spokojená, protože vím, že bude umět to co má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
18.2.15 15:30

@zuuzka Nějak nechápu tu souvislost. Všichni víme, že děti umí zlobit a všichni se tu shodnem, že to učitelé nemají lehké. Tady se ale řeší to, že učitelka křičí po dítěti, když udělá chybu nebo špatně čte. To je trochu jiná situace, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí