Učitelka křičí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9329
18.2.15 15:47

@majki.r Přesně tak :palec:. Jsi mi čím dál víc sympatičtejší :mrgreen:. Hlavně, jak ses teď konečně rozparádila a umíš si i dupnout, to mě těší :mrgreen: Navíc mám s šikanujícíma účama mám zkušenosti taky, takže věřím tomu, že existujou i v dnešní době ;). Nechápu tu všeobecnou snahu hodit všechno na ty nevychovaný haranty. Učitelky, co zkrotěj i dítě z pralesa taky znám, ono spoustu toho bude i o autoritě učitelek. ( Samozřejmě ne ucpaný záchody banánama a podobné chuťovky :lol:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
18.2.15 15:50
@Takyjedna píše:
@majki.r Přesně tak :palec:. Jsi mi čím dál víc sympatičtejší :mrgreen:. Hlavně, jak ses teď konečně rozparádila a umíš si i dupnout, to mě těší :mrgreen: Navíc mám s šikanujícíma účama mám zkušenosti taky, takže věřím tomu, že existujou i v dnešní době ;). Nechápu tu všeobecnou snahu hodit všechno na ty nevychovaný haranty. Učitelky, co zkrotěj i dítě z pralesa taky znám, ono spoustu toho bude i o autoritě učitelek. ( Samozřejmě ne ucpaný záchody banánama a podobné chuťovky :lol:)

Jé to moc děkuju, jsi mě potěšila :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
18.2.15 16:01
@Takyjedna píše:
@majki.r Přesně tak :palec:. Jsi mi čím dál víc sympatičtejší :mrgreen:. Hlavně, jak ses teď konečně rozparádila a umíš si i dupnout, to mě těší :mrgreen: Navíc mám s šikanujícíma účama mám zkušenosti taky, takže věřím tomu, že existujou i v dnešní době ;). Nechápu tu všeobecnou snahu hodit všechno na ty nevychovaný haranty. Učitelky, co zkrotěj i dítě z pralesa taky znám, ono spoustu toho bude i o autoritě učitelek. ( Samozřejmě ne ucpaný záchody banánama a podobné chuťovky :lol:)

A jak to víš, že zkrotěj a přitom nekřičej? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9329
18.2.15 16:10

@SIMONA1234 Zvyšujou hlas, ale neječej. Dcera má ve škole jednu učitelku, a ta je úplně zlatá, usměvavá, empatická, ale stačí, aby se podívala a děti udělaj všechno, co jí na očích viděj. Taky na ní dají a nosí jí dárečky. Prostě člověk na pravém místě. Já jsem měla v první třídě úču, co řvala furt. Měla jsem z ní takový strach, že jsem nebyla schopná slova. Byla nějaká pošahaná, líbilo se jí, že děti kvůli ní brečí a ze všeho nejraději ztrapňovala slabé jedince před celou třídou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
18.2.15 16:14

@Takyjedna Opakuju…JAK VÍŠ, ŽE NEKŘIČÍ…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9329
18.2.15 16:20

Kdo? :mrgreen:. Já zakladatelce věřím, že křičí. Ta naše zvyšuje hlas. To poznám, jsem na intonace citlivka, mám to nacvičeno ze svý školy :mrgreen: Taky šmíruju za dveřma, chodím pro dceru často po o, čekám za dveřma, až zazvoní a všechno je slyšet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
18.2.15 16:22
@Takyjedna píše:
Kdo? :mrgreen:. Já zakladatelce věřím, že křičí. Ta naše zvyšuje hlas. To poznám, jsem na intonace citlivka, mám to nacvičeno ze svý školy :mrgreen: Taky šmíruju za dveřma, chodím pro dceru často po o, čekám za dveřma, až zazvoní a všechno je slyšet. :mrgreen:

A jsi přítomna výuce od pondělí do pátku od 8,00 do cca 14,00 hodin…???
Pokud je tvá odpověď NE, opakuji otázku: Jak víš, že nekřičí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9329
18.2.15 16:32

@SIMONA1234 Zeptala jsem se dcery - křičí na vás paní učitelka? Odpověď - ne. Navíc vím, jak reaguje - normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
18.2.15 16:34
@Takyjedna píše:
@SIMONA1234 Zeptala jsem se dcery - křičí na vás paní učitelka? Odpověď - ne. Navíc vím, jak reaguje - normálně.

Mě nezajímá co tvrdí tvá dcera, to co vnímá jeden jako zvýšený hlas, vnímá druhý jako křik…Můžeš mi KONEČNĚ odpovědět???Jak TY víš, že učitelka nekřičí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9329
18.2.15 16:35

@SIMONA1234 Vím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
18.2.15 16:36
@Takyjedna píše:
@SIMONA1234 Vím to.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.15 18:57

@Takyjedna Jo milé dámy, tak jsem si zavzpomínala, můj nejoblíbenější učitel, pan H. v osmé třídě přišel na první hodinu s násadou od lopaty a pravil " v mých hodinách bude klid", a byl. Pokud někdo pípnul, hodil po něm svazek klíčů, trefoval se na 100 procent a fyziku uměli všichni, nikdy nikdo nepropadl. V dnešní době rodiče stále omlouvají své netahavé děti a nevidí problém na své straně hřiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
18.2.15 19:05
@Bellatrix Lestrange píše:
@Takyjedna Jo milé dámy, tak jsem si zavzpomínala, můj nejoblíbenější učitel, pan H. v osmé třídě přišel na první hodinu s násadou od lopaty a pravil " v mých hodinách bude klid", a byl. Pokud někdo pípnul, hodil po něm svazek klíčů, trefoval se na 100 procent a fyziku uměli všichni, nikdy nikdo nepropadl. V dnešní době rodiče stále omlouvají své netahavé děti a nevidí problém na své straně hřiště.

a dokážeš si představit, co by tenhle přístup udělal s třídou prvňáčků? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
18.2.15 19:09
@Bellatrix Lestrange píše:

Otázka je, jestli bys pana učitele takto blahořečila, kdyby tvé dcerce těmi klíči vyrazil oko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.15 19:17

@majki.r
psala jsem o 8. třídě, na prvním stupni by p. uč. měla být laskavá, ale rozhodně přísná. Některé děti jsou opravdu nezvladatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí