Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@LenkaZi To si možná myslíš. Založené diskuze si žijí vlastním životem - pokud jsou plodné.
@LenkaZi píše:
Díky bohu to my nejsme. Učim kluka být v klidu trpělivosti, slušnosti. Z nůžkama umí velmi dobře. Naše žaluzie to znaj![]()
![]()
stačilo se otočit když jsme si vystřihovali. Vychovatelka říká že kluk je malej džentlmen
A o tom to je, co je úsměvné na tom, že dítě ničí zařízení bytu? Ty si vůbec nedokážeš a nechceš připusti, že je něco špatně… Tobě přijde humorných hodně věcí, které tvůj kluk udělá, jen by ti potom nemělo vadit, že učitelka kázeň vyžaduje. A, že není oblíbená? To není nikdo, kdo kárá a nedej bože něco chce…
Dítě zakladatelky bylo z ppp posláno do poradny výchovy. Proč? @LenkaZi
@blecha72 píše:
Dítě zakladatelky bylo z ppp posláno do poradny výchovy. Proč? @LenkaZi
nebylo posláno já jsem si to vyžídala
@Trojlístek píše:
A o tom to je, co je úsměvné na tom, že dítě ničí zařízení bytu? Ty si vůbec nedokážeš a nechceš připusti, že je něco špatně… Tobě přijde humorných hodně věcí, které tvůj kluk udělá, jen by ti potom nemělo vadit, že učitelka kázeň vyžaduje. A, že není oblíbená? To není nikdo, kdo kárá a nedej bože něco chce…
ted mi to připadá usměvné předtím ne. Promin, ale žádné díte neuhlídáte a nehlídáte 24 hodin deně. Nesud když nevíš.
Na druhém stupni jsou zase trošku jiné problémy. Tam křičení má opačný efekt… Kluk za každým druhým sloven říkal pi. a. V hodině jsem ho pobídla, ať píše a on do ucha šeptal kamarádovi, že jsem pi. a. Dělala jsem, že ho neslyším, o přestávce k němu přišla a zeptala se ho, jestli mu to není blbé, že jsem ho slyšela. Dokonce se začervenal. Kdybych začala řvát, tak by byl zrovna v této třídě plné kluků za hrdinu.
Umělé hovínko na katedře mě muselo nechat také klidnou. Kdybych se rozčílila, čí to je, tak asi padnou smíchy.
A taky se nevyhnete ve výtvarce piktogramům, penisům nebo aktům. Tam to s klidem řeším tak, že jim kritizuju tvar (pokud není dokonalý
) nebo dám přednášku o kresbě aktů. Mají to dovoleno, pak je to nebaví. ![]()
Příspěvek upraven 15.02.15 v 20:23
@LenkaZi píše:
nebylo posláno já jsem si to vyžídala
kopíruji tvoji odpověď ze strany 2
My když byli na PPP tak to bylo uplně na dvě věci. Nás poslali na poradnu výchovy. Nepochopim. To je mu na prd
@Kaczenka jo, hádej, co děcka hledají jako první ve slovníku spisovné češtiny ![]()
@blecha72, Co hledají? Tak já hádám: penis a vagínu ![]()
Příspěvek upraven 15.02.15 v 20:26
@blecha72 píše:
kopíruji tvoji odpověď ze strany 2My když byli na PPP tak to bylo uplně na dvě věci. Nás poslali na poradnu výchovy. Nepochopim. To je mu na prd
Došla jsem si na ppp sama aby mi poradili. Centrum výchovi mi vymluvila i učitelka ve školce. S klukem se v ppp ani nechtěla bavit.
Blecha72 jakou máš zkušenost z dětmi co maj ADHD a poruchu pozornosti?
@LenkaZi píše:
ted mi to připadá usměvné předtím ne. Promin, ale žádné díte neuhlídáte a nehlídáte 24 hodin deně.Nesud když nevíš.
Promiň…ale to ty tu soudíš…učitelku (pedagogy) a NIKDY jsi za katedrou nestála.