Učitelka křičí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21994
15.2.15 19:01
@LenkaZi píše:
pokárala bych ho že si to má nechat na tělák a jít snima na ten tělocvik aby se vyběhali. :P

Tedy nic ve zlém, ale Ty jsi dobře mimo - k profesi učitelky jsi zjevně nepřičichla ani z rychlíku, že? :mrgreen:

Odejít s třídou prvňáků do tělocvičny, když jeden se rozhodne nespolupracovat, to není žádná sranda… tady je nějaké „vyběhání“ naprosto nepodstatné.

„Učitelka se stará jen o své holčičky oblíbenkyně“… špehuješ učitelku za dveřmi, protože to je přece „Tvoje věc“, takže přesně víš, jak se učitelka chová a jak se chová Tvůj syn… v PP-poradně je všechno „naprd“… „změna školy je problém“… výroky, které z Tebe padají, jsou naprosto neuvěřitelné.

Příspěvek upraven 15.02.15 v 19:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
15.2.15 19:01
@LenkaZi píše:
A neni třeba chyba učitele že si nedokáže udělat pořádek ve třídě. Je zvláštní že v jiných třídách maj takové ty živé děti, ale učitelka se knim tak nechová jako ta naše.

Ve zvláštní škole- ono se to tak nejmenuje- je třeba 12 dětí ve třídě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
15.2.15 19:04
@blecha72 píše:
po událostech ve Žďáru se to změnilo

popravdě škola byla ještě nedavno průchozí. To co se stalo ve Žďáru je hrozné a uzavřená škola měla být automatická

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
15.2.15 19:04

Pokud nejsi spokojena a jde vam to doma lepe (a mas minimalne maturitu), muzes syna nechat doma, pozadat o individualni vzdelavani. Dalsi moznosti uz zde padly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
15.2.15 19:05
@blecha72 píše:
Ve zvláštní škole- ono se to tak nejmenuje- je třeba 12 dětí ve třídě.

No dík. Myslíš že by měl jít do zvláštní jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10876

@LenkaZi Neber to prosím tě nějak špatně. Máme holku ve školce a rozhodně nesouhlasím, že si tam děti jen hrají. Když vejdu do naší školky, tak tolik tvorby a pohybové aktivity co mají je úplně k mé spokojenosti.

A představ si, že někteří rodiče remcají. Poněvadž ty jejich děti nejsou vedeny k tomou, že ve školce se taky občas sedí a učí se. Ne tak jak ve škole, ale příprava na školu to je.

A když se jde do hloubky, tak je vlastně hrozně štve, že ti jejich miláčkové nezvládají to, co o rok a více mladší děti. Že jsou vlastně nešikovné. Neumějí v posledním ročníku školky stříhat, držet pastelku, lepit, slušně vymalovat obrázek. Obléci se. Koordinovaně se pohybovat. Udělat kotoul, hodit a chytit míč. A mnoho dalšího…

Občas se hodně bavím jak kdo remcá, ale není ochoten začít sám u sebe a připustit alespoň malé pochybení na své straně.

Příspěvek upraven 15.02.15 v 19:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
@AdaAda píše:
Pokud nejsi spokojena a jde vam to doma lepe (a mas minimalne maturitu), muzes syna nechat doma, pozadat o individualni vzdelavani. Dalsi moznosti uz zde padly.

To bohužel nemam a kdybych měla peníze tak mu zaplatim i asistentku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
15.2.15 19:08

@LenkaZi nez zacnes resit asistenta rdagoga se skolou, musis mit doporucrni od SPECIALNE PEDAGOGICKEHO CENTRA, bez tohoto doporuceni o pedagoga nemohou zadat ve skole. Tak je to SPC vyda doporuceni, to date do skoly a skola zazada a bude uspesna a dostanete asistenta, nebo zazada a nebude uspesna a asistenta mit nebudete.
Jinak asistenta muze delat i matka. Bylo mi to take nabizeno.Ale je to na skole. Jde o velke penize a skola si to nemuze dovolit ze sveho rozpoctu. Proto zada kraj.
A to vetsinou je jeden asistent na vice deti. Zalezi teda hodne na zavislosti deti na pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
15.2.15 19:09
@Trojlístek píše:
@LenkaZi Neber to prosím tě nějak špatně. Máme holku ve školce a rozhodně nesouhlasím, že si tam děti jen hrají. Když vejdu do naší školky, tak tolik tvorby a pohybové aktivity co mají je úplně k mé spokojenosti.

A představ si, že někteří rodiče remcají. Poněvadž ty jejich děti nejsou vedeny k tomou, že ve školce se taky občas sedí a učí se. Ne tak jak ve škole, ale přprava na školu to je.

A když se jde do hloubky, tak je vlastně hrozně štve, že ti jejich miláčkové nezvládají to, co o rok a více mladší děti. Že jsou vlastně nešikovné. Neumějí v posledním ročníku školky stříhat, držet pastelku, lepit, slušně vymalovat obrázek. Obléci se. Občas se hodně bavím jak kdo remcá, ale není ochoten začít sám u sebe a připustit alespoň malé pochybení na své straně.

Příspěvek upraven 15.02.15 v 19:06

Díky bohu to my nejsme. Učim kluka být v klidu trpělivosti, slušnosti. Z nůžkama umí velmi dobře. Naše žaluzie to znaj :lol: :lol: :lol: stačilo se otočit když jsme si vystřihovali. Vychovatelka říká že kluk je malej džentlmen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
15.2.15 19:09
@AdaAda píše:
Pokud nejsi spokojena a jde vam to doma lepe (a mas minimalne maturitu), muzes syna nechat doma, pozadat o individualni vzdelavani. Dalsi moznosti uz zde padly.
četlas příspěvky zakladatelky?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
15.2.15 19:10
@LenkaZi píše:

Ony se ruší, děti jako tvoje, mají fungovat ve třídě s 30 dalšími.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
15.2.15 19:11
@Máťa82 píše:
@LenkaZi nez zacnes resit asistenta rdagoga se skolou, musis mit doporucrni od SPECIALNE PEDAGOGICKEHO CENTRA, bez tohoto doporuceni o pedagoga nemohou zadat ve skole. Tak je to SPC vyda doporuceni, to date do skoly a skola zazada a bude uspesna a dostanete asistenta, nebo zazada a nebude uspesna a asistenta mit nebudete.
Jinak asistenta muze delat i matka. Bylo mi to take nabizeno.Ale je to na skole. Jde o velke penize a skola si to nemuze dovolit ze sveho rozpoctu. Proto zada kraj.
A to vetsinou je jeden asistent na vice deti. Zalezi teda hodne na zavislosti deti na pomoci.

děkuji na tu poradnu snim musim znovu zajít. A obědnat přímo k té pani co je má nastarosti. Naše je stejně na mateřské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10876
15.2.15 19:12
@LenkaZi píše:

A proč ne? Viděla jsi nějé tohle školní zařízení ve vašem bydlišti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
15.2.15 19:13

@LenkaZi jo jeste tohle kolecko je tak na 2-3 mesice. Takze asi i v klidu zacinej obihat pedagogicke centrum driv, musi mit nejake extra testy od nich, nez se to vse zpracuje, trva to. Je potreba zadost do skoly dat nejlepe jeste ke konci skolniho roku, na to se muzes zeptat uz nyni ve skole, kdy to vyzaduji, aby si stihly podat na novy skolni rok o penize. Na dalsi skolni rok uz je to hracka, uz to neni tak narocne.
My davame pak zadost nekdy v cervnu. Kdyby se to nahodou nekde zaseklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
15.2.15 19:15
@neumisa píše:
fakt jo? zkusila jsi někdy řídit 30 malých dětí v tělocvičně? doporučuji zkusit. Já jsem zrušila tělocvik ve středu a měli jsme hodinu slušného chování. Svěřenci se totiž od pondělka chovali jako zvěř a já jsem si netroufla vypustit je do prostoru, protože byli nebezpeční sobě i okolí. A ano, dokonce jsem i řvala na dítě v první třídě - poté, co mě chlapeček během 5 minut 10× „zastřelil“ a jeho matka mi na to řekla, že to je v pořádku, že si kluk jen buduje postavení v kolektivu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: Teď jsi mi připomněla moji brigádu - záskok za nemoc jedné tělocvikářky. Jednalo se o tělocvik ve třetí třídě :mrgreen: Jsem druhostupňová, měla jsem po první hodině obrovskou radost, že všichni přežili :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí