Učitelka křičí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.2.15 09:50
@Liliakaa píše:
A to se nedá řešit nějak personální změnou?

ne učitelka je tam 20 let chráněná ředitelem. Jiní rodiče stim nic neudělaj. Máme i školního psychologa, ale ten bude pro školu ne pro děti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.15 09:51
@Ivu-Sara píše:
Určitě pokud by to šlo změnila bych školu nebo spon třídu…

můj syn ma taky poruchu koncentrace a určitej druh ADHD a dostal asistenta ted v druhem pololetí a musim říct..super..konečně nenosí ve druhé třidě 3-4 z češtiny..píše taky líp…
chodíme ještě na napravu psaní a trenujem doma chviličku a logopedii trošku mu jde špatně t, c..
učitelka mame taky horší ale nekřičí jen prostě si snim nevěděla rady..furt vypisovala poznámky atd atd..

to musí kluka hodně stresovat že se nemůže na nic zeptat :nevim: bych to učitelce vytmavila..ma jít dělat někam kde ju nebudou „otravovat děcka“…

A jak se žádá o asistentku.?

• Citovat
  • Upravit
5420
12.2.15 09:52
@Anonymní píše:
Jsou tam třídy, ale plný. Nikdo nechtěl dát dítě k téhle učitelce. Jedině jiná škola

A co hromadná stížnost rodičů? Spojit se, aby se s tím něco udělalo, vždyť takhle těm malým makovičkám úplně znechutí školu a budou hrozně vystresovaní a bát se jakékoliv chyby..Můžu vědět město, ať vím do budoucna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
12.2.15 09:53
@Anonymní píše:
ne učitelka je tam 20 let chráněná ředitelem. Jiní rodiče stim nic neudělaj. Máme i školního psychologa, ale ten bude pro školu ne pro děti.

Tak když nezabere ředitel, tak to dát na inspekci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.15 09:56
@roksy25 píše:
A co hromadná stížnost rodičů? Spojit se, aby se s tím něco udělalo, vždyť takhle těm malým makovičkám úplně znechutí školu a budou hrozně vystresovaní a bát se jakékoliv chyby..Můžu vědět město, ať vím do budoucna?

v Táboře to neni to se nebojte. a inspekci. Chystáme se na to.

• Citovat
  • Upravit
5420
12.2.15 09:57
@Anonymní píše:
v Táboře to neni to se nebojte. a inspekci. Chystáme se na to.

Děkuji :mrgreen: Je mi těch dětí líto, to si ta blbka neuvědomuje, co dělá? :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
12.2.15 09:58
@Anonymní píše:
v Táboře to neni to se nebojte. a inspekci. Chystáme se na to.

Inspekce s tím nemá nic společného, když tak se obrať na zřizovatele (obec)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.15 09:59
@roksy25 píše:
Děkuji :mrgreen: Je mi těch dětí líto, to si ta blbka neuvědomuje, co dělá? :zed: :zed:

Asi vůbec ne. Nebo ji to dělá dobře. Nevim jestli to pujde, ale do druhé chci aby u ní nebyl.Nebo tu asistentku.Kluk má tendenci odcházet.

• Citovat
  • Upravit
5420
12.2.15 10:01

@blecha72 Jakto? No a od čeho teda je, vždyť já si pamatuji několik inspekcí ve škole. Inspektoři, kteří byli přítomni třeba týden a docházeli do hodin a sledovali průběh výuky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
12.2.15 10:02
@roksy25 píše:
@blecha72 Jakto? No a od čeho teda je, vždyť já si pamatuji několik inspekcí ve škole. Inspektoři, kteří byli přítomni třeba týden a docházeli do hodin a sledovali průběh výuky..

Ale nedošli proto, že jedna učitelka křičí. Mají jiné důvody a sledování průběhu výuky je jen malá část náplně jejich práce. Hodnotí školu, ne učitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
12.2.15 10:03

@blecha72 Tak to je teda naprd :pocitac: Jsem myslela, že hlavní náplní je dohled nad učiteli a výukou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
12.2.15 10:04
@roksy25 píše:
@blecha72 Tak to je teda naprd :pocitac: Jsem myslela, že hlavní náplní je dohled nad učiteli a výukou:

Za to je zodpovědný ředitel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.15 10:08

My když byli na PPP tak to bylo uplně na dvě věci. Nás poslali na poradnu výchovy. Nepochopim. To je mu na prd

• Citovat
  • Upravit
425
12.2.15 10:16

Objednejte sé do pedagogicko psychologicke poradny..psycholožka sním asi nadvakrát uděla ruzna cvičeni psani odhali všechny jeho nedostatky..poruchy..

pak nahodou ještě měli obchuzky po školach tere kni spadaji..napsala si jeho třidu a šla s epodiuvat do vyučovaní..i s učitelkou mluvila..

potom minavrhla že ona doporučí s mým souhlasem asistenta ve třídě. Museli jsme ještě na ekg kde teda neměl žadnou akci ale protože při asistentovi vyžaduju potvrzeni ADHD tak to neuroložka napsala do doporučení že ho má ale my víme že to není na 100% jen je moc aktivní.. :jazyk:

tohle doporučeni od neuroložky jsem zanesla psycholožce. Vzhledem k jejimu zjištěni a potvrzeni neurologa že syn ma poruchu soustředěnosti a to ADHD navrhla asistenta. Unich to schavily jako vte poradně a ja to donesla do školy.

Oni musí zajistit asistenta.Oni ho platí. A unas se to vyplatilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
12.2.15 10:17
@Anonymní píše:
My když byli na PPP tak to bylo uplně na dvě věci. Nás poslali na poradnu výchovy. Nepochopim. To je mu na prd

No, tak problém asi bude jinde, ne. Má něco diagnostikováno, když poradna PPP byla podle tebe „naprd“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí