Učitelky MŠ - můžete dělat vychovatelky SD?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ucitelky ms-můžete dělat vychovatelky SD?
Dobrý den, od září jdu studovat předškolní a mimoškolní pedagogiku v Obratani ( zkrácené 2 létě studium, zakončené mat.zk.).. Chci se zeptat, jestli s touto školou budu moct pracovat v SD jako vychovatel.. Koukala jsem na Prachatice a profil absoventa mají tam, že s tímto oborem můžu bez celozivotka. Na me skole taky řekli, že můžu.. Tak si to ověřuji, protože v zákoně mi přijde, že je vyhrazeno - obor vychovatelstvi atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano můžeš sama to tak mám, tuto školu dělám a můžu pracovat ve školce a ve šd, tam i momentálně pracuji
- Citovat
- Upravit
@Veronika19978 mám vystudovanou předškolní a mimoškolní pedagogiku takze můžu oboje, pokud to mají v profilu a je to vyhrazeno studiem tak nevidím důvod proč bys nemohla já to mám dle zákona vyhrazeno i na vysvědčení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono to studium má konkrétní kód a podle toho víš, že po ukončení školy mǔžeš být jak ve ŠD tak i ve školce
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ono to studium má konkrétní kód a podle toho víš, že po ukončení školy mǔžeš být jak ve ŠD tak i ve školce
Ten kód je vždy stejný? Věděl/a bys ho, prosím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky děkuji jste zlaté.. Právě mě zmatlo, že v zákoně je, že to můžu dělat se ss zaměřenou na vychovatelstvi a ped. volného času, když ne to tak ss + celozivotko tohoto zaměření a na spgs Prachatice mají v tom profilu absolventa, že to můžu dělat vychovatelku sd už s tou ss a nemusím si dělat celoživotko..
Tak děkuji za ujasnění, dneska, aby se taky ten člověk v tom vyznal..
Jste úžasné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A do školy chodím v MB
Taky děláš zkrácené na soukromé?
V MB vím, že já MAJA..
Já se furt bojím, aby neopovrhovali ss a ještě soukromou.. Ale tak mam v planu dělat na vesnické školce a sem se nikdo nehlásí, natož na. vychovatelku..
Jinak jsem se také obávala, že pak budou chtít Vs, tak jsem volala na. ministerstvo a bylo mi řečeno, že není důvod proč by to dělali a když jo tak s tím, že vs se bude týkat absolventů a nám podle zákona bude stále stačit ss, protože jsme získali kvalifikaci za starého zákona a kvalifikaci nám už nikdo nikdy nemůže vzít..
Tak mě také uklidnili.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit