Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Yorkmut píše:
A jaky bys tedy mela navrh, kdyz dite s otcem byt nemuze?
Trváme pouze na dodržování „našich“ víkendů, ospodem a soudem schválenou dohodu.
@reccal píše:
Ano, dítě má kde bydlet, má co jíst, v tomto směru je o něj postaráno. O úřadech si už nedělám iluze, těm je jedno i to dítě.
a co navrhuješ? péče matky se ti nelíbí, otec dítě do péče nechce… tak že bychom ho vrazili do ústavu? ![]()
@sagina píše:
a co navrhuješ? péče matky se ti nelíbí, otec dítě do péče nechce… tak že bychom ho vrazili do ústavu?
Není mi jasné, co nechápete na slově „nelze“.
@Yorkmut píše:
Chapeme, ale nechapeme tve vecne stiznosti na cely problem, kdyz vy sami si dite vzit nemuzete. Hanis OSPOD, hanis matku, ale s otce nelze. Takze jak pise @sagina ustav, aby ti pripadalo, ze nekdo neco dela?
Pokud si to celé přečtete, nejspíš zjistíte, proč haním matku. Ospod se k nám začal chovat normálně až poté, co jsme prokázali, jak se matka chová (do té doby byl velmi nepříjemný, i když měl být nestranný).
@reccal píše:
Pokud si to celé přečtete, nejspíš zjistíte, proč haním matku. Ospod se k nám začal chovat normálně až poté, co jsme prokázali, jak se matka chová (do té doby byl velmi nepříjemný, i když měl být nestranný).
A proto se znovu ptam-Jak bys toteda vyresila? Matka je hnusna, vy dite mit nemuzete. Jake je tedy reseni? Ustav?
@Yorkmut píše:
A proto se znovu ptam-Jak bys toteda vyresila? Matka je hnusna, vy dite mit nemuzete. Jake je tedy reseni? Ustav?
Zatim zkusime nenasilne reseni.
@reccal píše:
Není mi jasné, co nechápete na slově „nelze“.
Tak když nelze, tak nelze. Ale to pak nesmí brečet, že se mu něco nelíbí. Řeším by byla změna péče, to ale nechcete, tak to řešení nemá, proč by se tedy měl ospod namáhat -) dát ho do ústavu, kde by vám ho půjčovali přesně jako hodiny, nemocného či zdravého? se nedivím, že se ospod do akce nehrne, ona bude asi lepší matka, co není dokonalá (dle vás), ale má aspoň zájem.
@Keyllah píše:
Tak když nelze, tak nelze. Ale to pak nesmí brečet, že se mu něco nelíbí. Řeším by byla změna péče, to ale nechcete, tak to řešení nemá, proč by se tedy měl ospod namáhat -) dát ho do ústavu, kde by vám ho půjčovali přesně jako hodiny, nemocného či zdravého? se nedivím, že se ospod do akce nehrne, ona bude asi lepší matka, co není dokonalá (dle vás), ale má aspoň zájem.
Neni zajem? Aha. ![]()
Me to tvoje „nelze“ prijde jako „manzel chce prava, ale plne povinnosti ne“.Asi bys mi musela napsat ten uzasny duvod, proc by o dite nemohl pecovat. Specialne nyni, pokud ty jsi na materske s vasim spolecnym ditetem, by to bylo to nejlepsi reseni, dokonce by ani manzel nemusel shanet casove flexibilnejsi praci a delat si hlavu kvuli osetrovackam atd.Ale ono asi „nelze“ spis z tve strany, coz?
Jako chapu, me by se taky nechtelo starat o „cizi“ dite, ktere navic bude prskat na moje miminko, ale pak tady neplivej spinu na vsechny kolem sebe a na kluka zapomente.
@reccal píše:
Neni zajem? Aha.
No, evidentně zájem není… když to „nelze“ vám evidentně vyhovuje a akorát tu kydáš špínu na matku.
@unuděná píše:
Me to tvoje „nelze“ prijde jako „manzel chce prava, ale plne povinnosti ne“.Asi bys mi musela napsat ten uzasny duvod, proc by o dite nemohl pecovat. Specialne nyni, pokud ty jsi na materske s vasim spolecnym ditetem, by to bylo to nejlepsi reseni, dokonce by ani manzel nemusel shanet casove flexibilnejsi praci a delat si hlavu kvuli osetrovackam atd.Ale ono asi „nelze“ spis z tve strany, coz?Jako chapu, me by se taky nechtelo starat o „cizi“ dite, ktere navic bude prskat na moje miminko, ale pak tady neplivej spinu na vsechny kolem sebe a na kluka zapomente.
Jsi úplně mimo, ale já to přežiju.
@reccal píše:
Jsi úplně mimo, ale já to přežiju.
Jasne no, nejaky absolutne zavazny duvod k tomu, ze se otec nemuze starat o jedno ze svych deti, to bych ho fakt chtela videt
vis co, ty sama se nad tou situaci zamysli, nelzi si do kapsy a uvidis, ze se vam vsem ulevi.
@reccal píše:
Trváme pouze na dodržování „našich“ víkendů, ospodem a soudem schválenou dohodu.
Já už od začátku diskuse nechápu, o co ti vlastně jde. Nejdřív si stěžuješ, že vám matka dítě nechce dávat nemocný a ještě v tom samém příspěvku napíšeš, že si ho nemocnýho brát nechcete. ![]()
A jaky bys tedy mela navrh, kdyz dite s otcem byt nemuze?