Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, co koupit synovi kamarádky, který má 6 let? Vůbec netuším, co v tomto věku děti „žerou“. Pokud máte stejně staré dítko, tak prosím poraďte. Mockráte děkuji ![]()
Ahoj, u nás frčí Lego, knížky ke kouzelnému čtení Albi, deskové hry. ![]()
Mrkněte na hry od Orchard toys, syn hrozně rád hraje Rakety a teď se chystám koupit Bus stop ( koupené v Hemleys). Jinak hrajeme Kočku Karlu ( celkem se i zasmejeme) a Auto blok od Smart games ( to si hrajeme i my dospělí, je to hra pro jednoho)
Jakékoliv lego
z her teď miluje prší, černýho petra, kvarteto, Dobble, Labyrinth
@plenkovedorty píše:
@Saffiraa Ještě jen dotaz - Jaké deskové hry hrajete?
Dixit, Bang, Hanabi, Sochy v akci, Carcassone, Osadnici junior, Time is up rodinná, Aktivity junior, Sochy v akci..
Jinak u nás měla úspěch elektronická stavebnice, kouzelnická sada, lego, cowboy kostým, lyže, běžky, brusle.
@hofka píše:
Hry od Lucie Ernestové!:-)
ty už mi přijdou pro šestiletáka spíš nudné.
Nebo teda, pokud už jsou doma, tak si je zahraje, ale nově bych je spíš kupovala měnším, aby tomělo nějakou perspektivu
@Lama Lama píše:
ty už mi přijdou pro šestiletáka spíš nudné.Nebo teda, pokud už jsou doma, tak si je zahraje, ale nově bych je spíš kupovala měnším, aby tomělo nějakou perspektivu
tak to je asi individuální, některé jsou pro tuto věkovou skupinu vytvořené a nepřijdou mi nudné. Máme je rádi:-)
Asi nikdy nepochopím dotazy, co koupit dětem k Vánocům. Dědečkům, tatínkům - to bývá oříšek, ale DĚTEM?
![]()
Zakladatelka ale píše, že je to pro syna kamarádky. Taky nemám přehled, co frčí např u desetiletých, protože to nesleduji. Takže mi to k nepochopení nepřijde
@Icestar píše:
Asi nikdy nepochopím dotazy, co koupit dětem k Vánocům. Dědečkům, tatínkům - to bývá oříšek, ale DĚTEM?![]()
To by bylo, aby něco takového v diskuzi nebylo
![]()
Děkuji za plodný příspěvek k tématu ![]()