Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chci se zeptat… Na mého kamaráda přišlo poštou udání na fú, psané na počítači. Může nějak zjistit, kdo ten anonym na něj poslal? Zjišťuje to úřad, nebo dá se to vůbec nějak zjistit??
Ne nejde to a navíc i kdyby to úřad věděl, neřekne to. Proč by měl? prošetří podnět a hotovo
@Dadlinka789 píše:
Dobrý den, chci se zeptat… Na mého kamaráda přišlo poštou udání na fú, psané na počítači. Může nějak zjistit, kdo ten anonym na něj poslal? Zjišťuje to úřad, nebo dá se to vůbec nějak zjistit??
nezjišťují to. Jako mohli by, pokud by se tím stal trestný čin, pak je to věcí policie.
@Dadlinka789 nezjistíš. Od toho je to anonym. Záleží, na co upozorňuje ![]()
FÚ neprošetřuje odesilatele, ale pravdivost obsahu…pokud je kamarád čistý jako sklo, nemá se čeho bát…pokud ulejval peníze a něco nepřiznal, má smůlu…
Možná může kamarád chtít kopii toho dopisu, ale to nevím jistě…a pak sám pátrat… ![]()
Setkala jsem se s podobným případem a FÚ to není oprávněn sdělovat. A pochybuji, že by se skutečný zasílatel podepsal ![]()
@Dadlinka789 píše:
Teď mi TO došlo…!!! Že se nestydíš psát anonymní udání na kamaráda…!!! ![]()
@Jitka1976 píše:
Teď mi TO došlo…!!! Že se nestydíš psát anonymní udání na kamaráda…!!!
@Jitka1976 píše:
no tak to opravdu ne.. je to muj pritel a nebudu na nas postvavat kontrolu ![]()
@Jitka1976 píše:
myslíš, jo?
![]()
No a nééé…??? Kdo jiný se tolik bojí odhalení??? Viník…!!!
![]()
@Jitka1976 píše:
No a nééé…??? Kdo jiný se tolik bojí odhalení??? Viník…!!!
![]()
jenže já se nebojím odhalení, ale chtěla bych vědět, kdo to dokáže..