Dětské lahvičky a mytí v myčce?

241
11.11.13 14:35

Dětské lahvičky a mytí v myčce?

Dobrý den maminky, mám takový možná hloupý dotaz. Mám poprvé myčku nádobí a nevím jesli v ní mohu mýt dětské lahvičky. Malému je už 18měsíců. Popřípadě doporučte mi nějaké šetrné mycí prostředky do myčky se kterými máte dobré zkušenosti když lahvičky v myčce myjete. moc vám všem děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9022
11.11.13 14:36

Myju běžně v jarových tabletách (protože nic jiného mi nádobí tak dobře neumyje) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
11.11.13 14:41

Já myju v myčce misky a lžičky, synáček má 10m a myju to asi od jeho 8m.. lahvičky jsem nemyla, ale myslím, že je to jedno, myju v Somatu a Finishi.. Jinak je na dětské nádobí NUK mycí prostředek

• Citovat
  • Upravit
10337

Taky používám jarové tablety a před použitím vypláchnu vodou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630

Taky myju v jarových tabletách. Do nedávna jsem potom ještě sterilizovala, ale teď už na to peču. Stejně mi tady olízne kde co, tak jaképak sterilizování. No a v myčce myju i všechno ostatní nádobí, jako misky, talířky, příbory, které používá i ona, takže je to ve výsledku jedno. Dceři je 15 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
11.11.13 14:42

@Lucipe
davam prckovo nadobi do mycky tak od jeho roku, pak akorat jeste vyplachnu cistou vodou. jen tak pro muj dobry pocit :D
jinak pouzivam klasicke tablety, nic zvlastniho.

PS: nedavam tam savicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
11.11.13 14:43

Jo a myslím, že v té myčce se to pak dostatečně oplachuje čistou vodou, takže by na tom nemělo nic zůstat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
11.11.13 14:51

Dávám do myčky dost běžně cokoli.. Malého lžičky, misky, lahvičky,.. Mám jarové tablety..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4076
11.11.13 15:34

Já dávám ty ekoligické tablety z DM. Nejen kvůli dětem, ale obecně kvůli postoji. Myslím, že jsou v poho, umyjí dobře a to tam většinou lupnu jen půlku. Ale je fakt, že jiné jsem ani nějak nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.13 16:41

Myju v myčce dětské věci úplně běžně. Od flašek před příbory po misky a talířky. Jinak na mytí používám kde co, co se zrovna naskytne, nemám nic vyloženě oblíbeného. Hodně kupuji tablety v DMku, ale zrovna tak mám vyzkoušený Somat, W5 z Lidlu, Jar… atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.10.17 19:16

Ahojte, my máme fľaštičky od značky NUK, dávame ich do hornej priehradky myčky, neumývame ich však s nádobím, ktoré je po jedle, to by mohlo zafarbiť láhev. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová