Štědrá bleskovka - existuje nějaký výherce?

2205
10.11.13 09:04

Štědrá bleskovka - existuje nějaký výherce???

Ahoj holky. Tak jsem se poprvý za život rozhodla, že budu hrát nějakou hru a začali jsme hrát bleskovku, vypadalo to slibně a hráli jsme dvě kola. Nikdy jsem nic nehrála a taky ani nic nevyhrála :lol: nicméně po druhém neúspěšném kole jsem se vrátila na zem, že to nemá smysl :lol: pokaždý to vyšlo stejně. Milion vyškrtaný a u některých částek chybělo jedno číslo. Je mi to šumák, vím, že nedostanu nikdy nic zadarmo a na vše se musím sakra nadřít :lol:, ale spíš by mě zajímalo jestli existuje někdo, kdo vyhrál alespoň tu 500??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7297
10.11.13 09:19

Ano jednou vyhrála mojí tchyně sestra. :palec: vyhrála milion nebo kolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
10.11.13 09:21

@tinuš Waaaaaau, tu bleskovku, jo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297
10.11.13 09:24

Jo přesně tu jak se škrtají ty čísla. tchyně teď taky poctivě škrtá. ;)
a taky nadává, že vždycky chybí jen jedno číslo. :mrgreen:
i sází sportku, a furt nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
10.11.13 09:27

@tinuš Aha :-D no tak jsem se aspoň přesvědčila, že nejsem mezi těmi šťastnými :lol: ale což, jsem šťastné zadaná :) nemůžu mít oboje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297
10.11.13 09:35
@Lady Bee píše:
@tinuš Aha :-D no tak jsem se aspoň přesvědčila, že nejsem mezi těmi šťastnými :lol: ale což, jsem šťastné zadaná :) nemůžu mít oboje :lol:

tak tak. :srdce: je důležitější.
ale aspoň vidíme, že to není úplný podvod, že fakt někdo vyhraje i když není od blesku nebo tak ;) do té doby než vyhrála, tak jsem si taky myslela, že buď jsou všechny losy bleskovky nevýherní, nebo že to vyhraje někdo z blesku :D ale když se to stane v širší rodině tak to prostě podvod není. ale je to náhoda jak blázen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
10.11.13 10:08

Můj otec vyhrál v nějaké „vyškrtávací akci“ Blesku :think: auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová