Udání na úřadě - lze zjistit kdo jej poslal?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jitka1976
12.11.13 11:07
@Dadlinka789 píše:
jenže já se nebojím odhalení, ale chtěla bych vědět, kdo to dokáže..

Policie…speciální úřady vyšetřování…Kriminálka NY…Inspektor Colombo… :think: Né, fakt tohle NIKDO nevyšetřuje…pokud to není trestný čin, což není…jedině si najmout soukromého detektiva… :think:

• Citovat
  • Upravit
16694
12.11.13 11:09

A jak víte, že to bylo psané na počítači?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.13 11:09
@Jitka1976 píše:
Policie…speciální úřady vyšetřování…Kriminálka NY…Inspektor Colombo… :think: Né, fakt tohle NIKDO nevyšetřuje…pokud to není trestný čin, což není…jedině si najmout soukromého detektiva… :think:

Víte co, promiňte, že jsem se vůbec na něco tady zeptala.. Už to nikdy neudělám, nashledanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.13 11:10
@Kakika píše:
A jak víte, že to bylo psané na počítači?

ukázali mu to když podával vysvětlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
12.11.13 11:13
@Dadlinka789 píše:
Víte co, promiňte, že jsem se vůbec na něco tady zeptala.. Už to nikdy neudělám, nashledanou

Už ti tady víc lidí napsalo to co já…NIKDO ti to nezjistí…není to trestný čin…!!! Jak to máme napsat, aby to tvůj mozek pochopil??? :think: Sorry, ale když někomu 5 x řeknu, že je země kulatá a on se po šesté zaptá, jestli fakt není hranatá??? Tak jsem ironická…

• Citovat
  • Upravit
16694
12.11.13 11:13
@Dadlinka789 píše:

No jo, to je těžké. Když máš podezření na páchání trestného činu (což třeba daňové úniky můžou být, pokud přesáhnou určitou hranici), tak by mělo být tvou občanskou povinností to nahlásit. Je to opruz, pokud se chce někdo mstít a anonymně tak bude hlásit kde co. Co bylo v tom dopise? Nějaké konkrétní obvinění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
12.11.13 11:23
@Dadlinka789 píše:

No tak když to nebylo podepsaný, tak to nezjistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
12.11.13 11:29

A bylo to oprávněné udání???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
12.11.13 11:45

A anonymní se tomu říká jen pro srandu králíkům že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
12.11.13 14:02
@Dadlinka789 píše:
Dobrý den, chci se zeptat… Na mého kamaráda přišlo poštou udání na fú, psané na počítači. Může nějak zjistit, kdo ten anonym na něj poslal? Zjišťuje to úřad, nebo dá se to vůbec nějak zjistit??

Ne, tohle se úřad nezjišťuje. Zajímá je co se tam píše a ne kdo to píše. Někdy je anonym přítěž (prtž. je to svědek) ale zrovna na FÚ opravdu jméno vědět nepotřebují.

• Citovat
  • Upravit
1601
12.11.13 14:08

Tak pokud má přítel čisté svědomí, tak bych to opravdu neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
12.11.13 14:15

@Jitka1976 Tak jsem si přečetla diskuzi a nějak jsem si nevšimla, že by se zakladatelka ptala pořád dokola. Reagovala na už napsané odpovědi. Takže jsem tu ironii nepochopila :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
12.11.13 16:18
@oliveh píše:
@Jitka1976 Tak jsem si přečetla diskuzi a nějak jsem si nevšimla, že by se zakladatelka ptala pořád dokola. Reagovala na už napsané odpovědi. Takže jsem tu ironii nepochopila :nevim:.

Ne dokola…ale X krát bylo řečeno, že to FÚ nedělá nebo, že to není trestný čin nebo, že to řeší policie a ne FÚ…pokud mi na první stránce napíše 5 lidí za sebou, že to nevyšetřuje FÚ, že to není trestný čin, že to max. řeší policie-pokud by se ale jednalo v dopisu o trestný čin…a přesto se znova ptala na to samé, kdo že to teda zjistí??? V tomto případě jsem jí radila dobře…a nevím co se ti nelíbí??? Maximálně jí poradí Kolombo…doslova…soukromý detektiv…pokud jí nevadí zaplatit pár tisíc… :nevim: Napsala jsem TO ironicky, ale ta rada tam je…soukromý detektiv…nebo máš LEPŠÍ RADU…? Policie TOTO řešit NEBUDE… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
placička
13.11.13 12:32

@Jitka1976 Promiň,ale máš asi dost špatnou náladu, co? :roll: 8o První zakladatelku obviníš, že je udavačka a ještě vlastně lže a potom jsi protivná a ironická :roll: Když si chtěla poradit soukromého detektiva, tak to jde udělat i slušně ;)

• Citovat
  • Upravit
5185
13.11.13 12:52

No taky jsem tu diskuzi četla vícekrát a dotaz od zakladatelky padnul jenom jednou, pak už jenom reagovala na odpovědi. Takže taky pořád nechápu tu ironii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová