Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
To je ono, přesně to, čeho se bojím, že bude mít 2 světy, ten náš, i když bude hezký a pak ten druhý, který bude za mýma zádamaAle miluju ho.
Mela by sis najit partnera, ktereho nebudes chtit zmenit. Nebo se naucit mit ho rada ve vsem takoveho, jakym je.
@Anonymní píše:
To je ono, přesně to, čeho se bojím, že bude mít 2 světy, ten náš, i když bude hezký a pak ten druhý, který bude za mýma zádamaAle miluju ho.
Tak mas dve moznosti. Bud to prijmout nebo to ukoncit. Jina cesta neni.
@Tomkins píše:
Tohle je pravda, ale je to strašně těžké. Kdybys třeba přišla na partnerovu nevěru, vyříkali jste si to, ale tebe by to po měsíci pořád ještě trápilo, budeš se tvářit jakoby nic? Jak o tom zvládneš nemluvit?
Nez ji to predhazovat porad dokola, tak to uz bych radsi volil rozchod. A ver tomu, ze o tom nemluvit jde.
Psal teď, že se za mnou vrací. Že si preje, abych byla v klidu. ![]()
@Anonymní píše:
Psal teď, že se za mnou vrací. Že si preje, abych byla v klidu.
Vy nechodíte do práce? ![]()
@Anonymní píše:
Psal teď, že se za mnou vrací. Že si preje, abych byla v klidu.
boha jeho
vrať mu věci ve dveřích a pošli ho do oběhu ![]()
@Anonymní píše:
Chodil si kupovat trávu k člověku, o kterém jsem nevěděla.Dělal to prvních 14 dní našeho vztahu, nikdy to nepriznal. Ja jsem hodně proti tomu. Od té doby to neudělal, je se mnou skoro pořád. Ale mě to tehdy dost zamrzelo, že to tajil a hlavně dělal ze mě blbce.
Prosím vás, co všichni řešíte. Problém není v hulení, ale v tom, že si trávu kupoval od jiného dealere než zakladatelka.
Lidi tady málo hulej
@Tableta bohužel 20 už mi dávno není naštěstí jsem prokoukla i když až po 4 letech ale nyní už mám skvělého partnera a dvě krásné děti a on? Fetuje dodnes ![]()
@Endyyy ale zakladatelce těch 20 bude, jinak nevěřím, že by s ním zůstávala i přes toto
jestli mu mozek vymele fet nebo tráva, to vyjde skoro nastejno ![]()
@Tableta to je svatá pravda.. proč se zahazovat s někým kam to nikam nevede. Chlapů je mraky a pro jedno kvítí slunce nesvítí. ![]()
@Tableta píše:
@Endyyy ale zakladatelce těch 20 bude, jinak nevěřím, že by s ním zůstávala i přes toto![]()
jestli mu mozek vymele fet nebo tráva, to vyjde skoro nastejno
krapet omezený pohled na svět nemyslíš? Na střední a následně i výšce jsme si s partou na kolejích sem tam brčko smotli. Dneska je nám přes třicet a ze vzorku cca dvanácti lidí nikdo neskončil na ulici nebo si „nevyfetoval“ mozek. Pár inženýrů, doktor, patoložka, něco ajťáci v korporátech. Jo a náš dvorní „dodavatel“ vystudoval právničinu, dělá asistenta a co skoro bude skládat justiční zkoušky na soudce ![]()
Takže příště zkus použít tu věc, co máš na krku, zapracovat na sebevědomí a volit lepší partnery, než tragédy, kteří by byli stejně zoufalé existence i bez „fetu“. Třeba bys pak nevypouštěla do světa tyhle zkratkovité výkřiky bez zhodnocení kontextu ![]()
@Michal1986
Fujky, o takovýho bych si ani koloběžku neopřela. S manželem nekouříme, nepijeme alkohol, nedrogujeme. Ale to je jasný, hulič si vždycky svou potřebu trávy obhájí
![]()
@Michal1986 samozřejmě máš pravdu neznamená to nutně že když si dá trávu je automaticky nevyléčitelný feták taky znám pár lidí co huli občas do dnes a nejsou to žádný hloupý lidi závislost na kofeinu má taky velká část populace a nikdo ty lidi neodsuzuje že to jsou feťáci. Každej jsme nějakej a to bud s fetem nebo i bez fetu. Nevím zda narážka byla na mě nebo na Tabletu ale dávám ti za pravdu. ![]()
@Endyyy píše:
@Michal1986 samozřejmě máš pravdu neznamená to nutně že když si dá trávu je automaticky nevyléčitelný feták taky znám pár lidí co huli občas do dnes a nejsou to žádný hloupý lidi závislost na kofeinu má taky velká část populace a nikdo ty lidi neodsuzuje že to jsou feťáci. Každej jsme nějakej a to bud s fetem nebo i bez fetu. Nevím zda narážka byla na mě nebo na Tabletu ale dávám ti za pravdu.
Jo, protože kofein neovlivní stav tvýho vědomí. Pokud to s ním vyloženě nepřeženeš. Ještě jsem nepotkala nikoho, komu by kofein způsobil psychický potíže. Narážka byla na mě.
@J.O.V píše:
Především bych nebyla s člověkem, který vykuřuje. Stejně s tím nesekne a babrat se v tom po 3 měsících? Za mě nevyzrálost a vztah nemá cenu.
Souhlasím, maximálně na 3-4 měsíce přestane i kdyby slíbil že na furt a stejně se k tomu vrátí, pak je na Vás jak se k tomu postavíte.
Ale je nespravedlivé vyčítat znova něco za co se omluvil.. Co víc má udělat?