Udělala jsem chybu, odešel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1774
23.5.19 17:23
@Tableta píše:
@Michal1986 8o Fujky, o takovýho bych si ani koloběžku neopřela. S manželem nekouříme, nepijeme alkohol, nedrogujeme. Ale to je jasný, hulič si vždycky svou potřebu trávy obhájí :lol: :lol: :palec:

Souhlasím. Kdo někdy měl trávu, je ubohý feťák a nikdy se z toho nedostane. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
23.5.19 17:24
@TrueIsFalse píše:
Souhlasím. Kdo někdy měl trávu, je ubohý feťák a nikdy se z toho nedostane. :mavam:

To netvrdím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
23.5.19 17:26
@Endyyy píše:
@Michal1986 samozřejmě máš pravdu neznamená to nutně že když si dá trávu je automaticky nevyléčitelný feták taky znám pár lidí co huli občas do dnes a nejsou to žádný hloupý lidi závislost na kofeinu má taky velká část populace a nikdo ty lidi neodsuzuje že to jsou feťáci. Každej jsme nějakej a to bud s fetem nebo i bez fetu. Nevím zda narážka byla na mě nebo na Tabletu ale dávám ti za pravdu. :palec:

Ty se bavíš s feťáky?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
23.5.19 17:27
@Tableta píše:
To netvrdím ;)

Já jo. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
23.5.19 20:31

Tady se z par sluku travy vzdy udela fetak zraly na leceni, vykradeni bytu a zavrazdeni pritelky ve spanku. :mrgreen: to me vzdy bavi. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10650
24.5.19 07:32

..nebuzeruj, nech kluka v klidu hulit (po třech měsícíh takovejhle teror-kluku utíkéééj jestli na to nejsi moc zhulenej :mrgreen: ) a najdi si někoho jinýho, kdo hulit nebude…good luck :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
25.5.19 08:58

@TrueIsFalse ne nebavím jsou to jen lidi z okolí co znám žádný velký kamarádi nejsme ale ne že by ti do toho něco bylo :* :mavam: @lolink samozřejmě že nejsou všichni stejný :palec: jen jsem tu zmínila že můj bevalí byl hulič ze kterýho se stal feták na tvrdším to neznamená že do toho spadnou všichni :pankac: koneckonců to nebylo k otázce zakladatelky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí