Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tableta píše:
@Michal1986Fujky, o takovýho bych si ani koloběžku neopřela. S manželem nekouříme, nepijeme alkohol, nedrogujeme. Ale to je jasný, hulič si vždycky svou potřebu trávy obhájí
![]()
![]()
Souhlasím. Kdo někdy měl trávu, je ubohý feťák a nikdy se z toho nedostane. ![]()
@TrueIsFalse píše:
Souhlasím. Kdo někdy měl trávu, je ubohý feťák a nikdy se z toho nedostane.
To netvrdím ![]()
@Endyyy píše:
@Michal1986 samozřejmě máš pravdu neznamená to nutně že když si dá trávu je automaticky nevyléčitelný feták taky znám pár lidí co huli občas do dnes a nejsou to žádný hloupý lidi závislost na kofeinu má taky velká část populace a nikdo ty lidi neodsuzuje že to jsou feťáci. Každej jsme nějakej a to bud s fetem nebo i bez fetu. Nevím zda narážka byla na mě nebo na Tabletu ale dávám ti za pravdu.
Ty se bavíš s feťáky?!?
Tady se z par sluku travy vzdy udela fetak zraly na leceni, vykradeni bytu a zavrazdeni pritelky ve spanku.
to me vzdy bavi. ![]()
..nebuzeruj, nech kluka v klidu hulit (po třech měsícíh takovejhle teror-kluku utíkéééj jestli na to nejsi moc zhulenej
) a najdi si někoho jinýho, kdo hulit nebude…good luck ![]()
@TrueIsFalse ne nebavím jsou to jen lidi z okolí co znám žádný velký kamarádi nejsme ale ne že by ti do toho něco bylo
@lolink samozřejmě že nejsou všichni stejný
jen jsem tu zmínila že můj bevalí byl hulič ze kterýho se stal feták na tvrdším to neznamená že do toho spadnou všichni
koneckonců to nebylo k otázce zakladatelky ![]()